Rüyada Kedi Görmek Ne Demek?

Gördüğümüz rüyalar bütün gün aklımıza takılabilir. Bu yüzden birçok insan gece uyurken gördüğü rüyaların ne anlam geldiğini merak etmektedir. Peki rüyada kedi görmek ne anlama gelmektedir?

26.01.2021-13:24 - (Son Güncelleme: 07.02.2022-17:20) Rüyada Kedi Görmek Ne Demek?

Rüya, düşünen ilk insandan beri sürekli bireylerin üzerinde etkisi olan ve birçok şeyi değiştiren bir fenomendir. National Sleep Foundation'a göre uykuda 4 ila 6 arasında rüya görüyoruz. Bu da demek oluyor ki uyurken geçirdiğimiz zamanın önemli bir kısmında rüya görüyoruz. Peki neden rüya görüyoruz? Rüyada gördüğümüz şeyler neden karşımıza çıkıyor? Onları kim seçiyor? Rüyalarda sürekli görülen şeyler vardır. Bu şeyler artık rüyalarımızın karakterini oluşturur. İnsanı insan yapan şeylerdendir rüya. Kedi de rüyamızda en çok gördüğümüz şeylerden biri. 

Rüyada kedi görmek en çok aratılan ve cevabı en zor olan rüya tabirlerinden biridir. Rüyada kedi görmek rüyanın şekline, kedinin tipine, rüyanın durumuna göre birçok değişiklikler gösterir. Rüyada görülen kedinin rengi bile birçok anlamı değiştirir. Peki, rüyada kedi görmenin anlamı nedir? rüyada kara kedi görmenin anlamı nedir? rüyada yavru kedi görmenin anlamı nedir?

RÜYADA KEDİ GÖRMENİN ANLAMI NEDİR?

Rüyada kedi görmek bazı rüya yorumcuları tarafından fesat ve hırsız kişilere yorulur. Başka bir yoruma göre ise rüyada kedi görmek, tanıştığınız yeni kişi yüzünden eski bir tanıdığınızın kalbini kıracağınıza işaret eder. Rüyada kedinin tıslaması, bir kişinin rüya gören kişiye düşmanca davranacağı anlamına gelir. Kedi, kişinin gözlerinin içine bakıp dişlerini gösteriyorsa eğer, dost sandığı kişinin düşman çıktığını görecektir. Yatakta birden fazla kedi görülürse, ev hayatında mutsuzluk olduğu anlamına gelir. Kedi genel anlamıyla evde çıkabilecek huzursuzluklara delalettir. Bazense tam tersi olarak bolluk ve bereket anlamına gelir.

Çevrenizde bulunan bazı insanların samimiyetsiz olduğu uyarısı da yapılıyor olabilir.

RÜYADA YAVRU KEDİ GÖRMEK?

Rüyada kedi yavrusu görmek, evdeki yavruların mutluluğuna işarettir. Aynı zamanda evli çiftler için çocuk müjdesi verir.


RÜYADA KEDİ SADIRMASI NE ANLAMA GELİR?

Rüyada kedi saldırması, rüya sahibi ile önceden sevdiği ama sonra küstüğü birinin tekrardan barışacağı anlamına gelmektedir. Rüya sahibinin hayatındaki sıkıntıların sona ereceği ve düşmanlarının yara alacağını işaret eder.

RÜYADA SARI KEDİ GÖRMENİN ANLAMI NEDİR?

Rüyada görülen sarı kedi, rüya sahibinin bazı hatalar yapacağını ve etrafındaki insanlarla çatışacağına yorulur. Kendini tehlikeye atacak işlere girişeceği anlamına da gelebilen rüyada sarı kedi görmek, sıkıntı yaşamaya da işaret etmektedir.

RÜYADA SİYAH KEDİ GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada siyah kedi görmek; kedere, düşmana, husumete yorulduğu gibi şefkatli bir kadına da yorulmaktadır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal