Ruberu Kelimesinin Anlamı Nedir? Ruberu Ne Demek

WhatsApp'ın gizlilik sözleşmesinde yaptığı değişiklikten sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medyanın önemine vurgu yaparak çokça şişirildiğini dile getirerek 'Ruberu' talimatı verdi. Peki Ruberu ne demek?

12.01.2021-13:08 - (Son Güncelleme: 12.01.2021-13:04) Ruberu Kelimesinin Anlamı Nedir? Ruberu Ne Demek

Dünyada en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması Whatsapp gizlilik sözleşmesini değiştirdi. 8 Şubat'tan itibaren geçerli olacak olan Whatsapp sözleşmesini kabul etmeyenlerin hesapları kapatılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın parti kurmaylarına vermiş olduğu talimat ile sosyal medyanın öneminden bahsederken ‘Ruberu’ talimatı verdi. 'Ruberu' talimatı vatandaşların en çok aradığı kelimelerden biri oldu.

https://www.haber365.com.tr/kultur-sanat-haberleri/mahur-kelimesinin-anlami-nedir-mahur-ne-demek-h243382.html


Ruberu kelimesi son dönemde siyasetçilerin ifadelerinde sıkça geçmekte ve vatandaşlar tarafından da anlamı merak edilmektedir. Peki, Ruberu anlamı nedir? Ruberu ne demek?

WhatsApp tarafından alınan gizlilik sözleşmesi kararının etkileri AK Parti MYK toplantısına da sıçradı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın parti kurmaylarına verdiği ‘Ruberu’ talimatı en çok aranan kelimelerden biri oldu.

RUBERU NE DEMEK?

Ruberu, siyasi liderlerinin kullandığı bir kelimedir. Ruberu kelimesi Farsça olup ve 'Yüz yüze' anlamına gelmektedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal