Robert Downey Jr: O İş Tamamen Bitti

Yıldız oyuncu Robert Downey Jr. Marvel'daki geleceğine açıklık getirdi. Downey Jr Iron Man rolü için 'O iş tamamen bitti' dedi.

04.09.2020-12:01 - (Son Güncelleme: 04.09.2020-11:57) Robert Downey Jr: O İş Tamamen Bitti

Robert Downey Jr.’ın yakında vizyona girecek Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı (Captain America: Civil War) ile Avengers: Infinity War arasında geçecek Black Widow filminde bir kez daha Iron Man olarak geri döneceğini ileri sürüyordu.

Robert Downey Jr., Jason Bateman, Sean Hayes ve Will Arnett tarafından sunulan SmartLess adlı podcast yayınına konuk oldu.

‘O İş Tamamen Bitti’

Downey Jr., Marvel dünyasına yönelik açıklamada bulundu. Marvel evrenine olası geri dönüş iddiaları bulunan Downey, konu ile ilgili olarak şunları dile getirdi: 'O iş tamamen bitti'. Bu açıklamaya göre Iron Man rolünde geri dönmeyeceğini bir kez daha netleştirmiş oldu.

Robert Downey Jr.’ın açıklamalarına rağmen Iron Man’i Black Widow filminde kısa bir süreliğine de olsa görme ihtimali bulunuyor.

Bazı iddialara göre Marvel, Captain America: Civil War’da kesilmiş ve bonus sahne olarak DVD sürümünde de yayınlanmamış bir sahnede Iron Man'le Black Widow’u karşı karşıya getirecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal