Rakibinin Hayat Kadını Dediği Dövüşçüye Hollywood'dan Teklif Geldi

Sosyal medya paylaşımları yüzünden rakibi tarafından hayat kadınına benzetilen Amerikalı dövüşçü Valerie Loureda'ya Hollywood'dan film teklifi geldiği ortaya çıktı.

20.10.2020-10:25 - (Son Güncelleme: 20.10.2020-14:27) Rakibinin Hayat Kadını Dediği Dövüşçüye Hollywood'dan Teklif Geldi

Amerikalı dövüşçü ve kalça dansçısı olan Valerie Loureda, sosyal medya paylaşımları yüzünden rakibinin hedefi oldu. Rakibi tarafından hayat kadınına benzetilen Loureda, dövüş sporunda iyi olmasına rağmen Hollywood'dan film teklifi aldı.

Loureda, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarından dolayı dövüş dünyası içerisinde eleştirilen ve hatta bir meslektaşının kendisine hayat kadını benzetmesi yapmasına rağmen, Bellator karma dövüş organizasyonu ile sözleşme imzaladı.

EĞLENCE ŞOVLARIVE FİLMLER İÇİN ARIYORLAR

Rakibi Tara Graffe'yi yendikten sonra zaferini kalça dansı yaparak sosyal medya hesabından paylaşan Loureda, Hollywood için kabiliyetli oyuncuları arayan ajansların sürekli kendisini arayıp eğlence şovları ve filmlerde oynama teklifi sunduklarını ancak kariyerine şimdilik dövüş sanatında sürdüreceğini dile getirdi. 22 yaşındaki genç dövüşçü kariyerine son verdikten sonra Hollywood'da oynayacağını ifade etti.

Yaşadığı sakatlıktan dolayı maçlara çıkamayan Valerie, iyileştikten sonra 2020'nin sonlarına doğru tekrar ringlerde yer almayı hedefliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal