Pandemide İstanbul'daki İlk Festival Chill-Out Festivali Gerçekleştirildi

Chill-out Festival Istanbul 2020, sahne önüne kurulan 2, 3 ve 4 kişilik kutularla sosyal mesafe kuralları dikkate alınarak İstanbul'da düzenlenen ilk festival olma özelliğiyle tamamlandı.

07.09.2020-09:54 - (Son Güncelleme: 07.09.2020-09:50) Pandemide İstanbul'daki İlk Festival Chill-Out Festivali Gerçekleştirildi

0 Music presents Chill-out Festival Istanbul 2020, sahne önüne kurulan 2, 3 ve 4 kişilik kutularla sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek gerçekleştirildi. Katılımcılar gün boyunca festivali sosyal mesafe kurallarına uygun olarak maskeleriyle izledi.

'Eski Dünya' Tınıları Modern Dünyaya Uyarlandı

Topladığı 'Eski Dünya' tınılarını modern hayata uyarlayan Menachem 26 ile gündüz saatlerinde başlayan festivalde izleyiciler sırasıyla; küçük çaplı girişimlerle başlayan müzikal yolculuklarını geniş kapsamlı performanslar serisine çeviren Mousike, Lounge FM ve Chill-Out Festival’in kurucusu Cantanca, oryantal, etnik ve ruhani sesleri eşsiz görsellerle birleştiren Majnoon ile eğlendiler.

Çok yakında yeni albümlerini yayınlayacak olan Baba Zula sahneye çıktığında ise alanda herkes dans ediyordu. Festivalin kapanışını ise, elektronik müzikteki 'estetik anlayışını' sorgulayan müzik oluşumu 'Oceanvs Orientalis yaptı.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal