Oyuncu Erdem Baş: Ağustos'tan İtibaren Perdemizi Açmaya Başlayacağız

Seksenler dizisinin ünlü oyuncularından Erdem Baş, coronavirüs nedeniyle geçici olarak kapatılan tiyatroların ağustos ayında tekrar perdelerini açacağını söyledi.

18.05.2020-11:38 - (Son Güncelleme: 18.05.2020-11:37) Oyuncu Erdem Baş: Ağustos'tan İtibaren Perdemizi Açmaya Başlayacağız
Tiyatroseverlerle buluşacakları günü iple çektiklerini belirten Baş, "İnşallah bu günler geçecek. En kısa sürece seyircimize kavuşacağız. Sezonda yarım kalan oyunumuz "İyi, Kötü, Çirkin'le devam edeceğiz. Ağustos'tan itibaren perdemizi açmaya başlayacağız" dedi.

Tiyatronun en yoğun olduğu zamanlarda pandemi nedeniyle sahnelerin kapandığını söyleyen ünlü oyuncu "Tiyatro sezonun en yoğun olduğu dönemler Şubat, Mart, Nisan ayı. Çünkü; Mayıs itibariyle artık sezon kapanıyor. Bu yoğun olduğumuz dönemlerde tedbirler dolayısıyla tiyatrolar ve sinemalar kapandığı için bizde perdelerimiz kapatmak zorunda kaldık" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın özel tiyatrolara verdiği yardımların devam etmesi gerektiğini vurgulayan Baş, "Kültür Bakanlığı'nın özel tiyatrolara maddi desteğinin olduğunu biliyoruz. Yardımları da oldu çeşitli anlamda maddi olarak. Gene desteklerini göreceğimizi umuyorum, taleplerimizde o yönde" diye konuştu.

Özel tiyatrolarda da tedbirlerin had safhada olacağını söyleyen Baş, "Biz perdelerimizi tekrar açmak istiyoruz. Gerekli tedbirleri alırız diye düşünüyoruz. Tiyatro seyircisi bilinçlidir. Büyük salonları seyirci sayısını azaltarak ve sosyal mesafeyi koruyarak tekrar perde açarız diye düşünüyoruz. Özellikle yazın Temmuz ayından sonra açık havalarda oynamak istiyoruz" dedi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal