Okçular Vakfı'ndan Muhteşem Hizmet! Bilge Vezir Nizamülmülk Kitabı Çıktı

29 Mayıs 2013 tarihinde şanlı geçmişimizden günümüze kadar kadar gelen okçuluk kültürünün yaygınlaşması için kurulan Okçular Vakfı yeni bir hizmeti ile karşımıza çıktı.

14.04.2018-15:01 - (Son Güncelleme: 14.04.2018-14:40) Okçular Vakfı'ndan Muhteşem Hizmet! Bilge Vezir Nizamülmülk Kitabı Çıktı

Okçular Vakfı’nın katkıları ile, Erkan Göksu’nun kaleme aldığı Bilge Vezir Nizamülmülk kitabı yayınlandı. Türk Ortaçağ tarihçisi olan Göksu 2011 Türk Tarih Kurumu 80. Yıl Bilim ve Teşvik Ödülü ve 2012 Türk Ocağı 100. Yıl Ziya Gökalp İlim Teşvik Armağanı sahibidir.

Açıldığı tarihten bu yana tarihimizi yaşatmak için çeşitli projelerde ve yarışmalarda büyük bir başarı ve katkı sağlayan Okçular Vakfı, çeşitli faaliyetleri ile de gençlere bir çok imkan sunuyor. Şimdi de üzerinde çalışmaları biten son kitap Bilge Vezir Nizamülmülk’ün hayatına ışık tutarak büyük bir hizmette bulundu.

Bundan önce de Erkan Göksu’nun Okla Yükselen Millet adlı kitabı ile de tarih severler ve Türk halkı tarafından oldukça beğenilmişti.

Büyük Selçuklu Devleti’nin bilge veziri Nizamülmülk’ün doğumunun 1000. yılı anısına, Doç. Dr. Erkan Göksu ve Araştırmacı Yazar Selman Kayabaşı’nın konuk olarak katılacağı Pelin Çift ile Gündem Ötesi Özel Yayını bu akşam saat 23:00’te TRT 1 ekranların’da olacak.

Son Dakika Kültür Sanat Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal