Nevşehir'de Açık Hava Sineması Etkinliği

Nevşehir Belediyesi Bekdik Mahallesi'ndeki tır garajında "açık hava sineması etkinliği" düzenledi.

18.05.2020-09:31 - (Son Güncelleme: 18.05.2020-09:29) Nevşehir'de Açık Hava Sineması Etkinliği
Dünyada 4 milyon 400 binden fazla kişiyi etkileyen coronavirüs pandemisi sinema sektörünü durma noktasına getirdi. Filmlerin vizyon tarihleri bir bir ertelenirken sinema salonları kapandı.

Sinemaseverlerin sanattan kopmamaları adına bazı ülkelerde de arabada sinema dönemi başladı.

Ülkemizde de İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden sonra Nevşehir Belediyesi de "açık hava sineması etkinliği" düzenledi.

Bekdik Mahallesi'ndeki tır garajında sinema salonlarına gidemeyenler için düzenlenen "açık hava sineması" etkinliğine araçlarıyla katılanlar, alanın girişinde uzun bir kuyruk oluşturdu.

"Türk İşi Dondurma" filminin izlendiği ücretsiz etkinlikte, sinemaseverler kapalı devre radyo sistemiyle filmin sesini duydu.

Araçlarından inmeden sinema keyfi yaşayan izleyicilere Nevşehir Belediyesi tarafından gazoz ve patlamış mısır da ikram edildi.

Etkinliğin coronavirüs salgını nedeniyle evde kalanlara moral amacıyla düzenlendiğini belirten Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, organizasyonun Ramazan Bayramı'nda da devam edeceğini belirtti.

Arı, "Bu şehrin yaşanabilir bir olmasını temin etmek, arzu ettiğimiz ve söz verdiğimiz manada marka şehir haline getirebilmek için gece gündüz demeden çalışmayı sürdüreceğiz. İlk günkü heyecanla, samimiyetle ve aşkla size hizmet etmeye, şehrimizi güzelleştirmeye devam edeceğiz." diye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal