Bu Ay Netflix'te Neler Var?

Her ay hangi dizi ve filmin geleceği merak konusu olan Netflix platformu günden güne büyümeye devam ediyor. Her ay film ve dizi takvimi izleyiciler tarafından araştırılıyor. Bu ayın Netflix dizi ve filmlerini sizler için derledik.

02.09.2019-15:38 - (Son Güncelleme: 29.01.2022-17:41) Bu Ay Netflix'te Neler Var?

Netflix’te her ay hangi dizi ve filmlerin geleceği merak konusu oluyor. Merakla beklenen popüler dizilerin yeni sezonları ve filmlerin Şubat ayında gelip gelmeyeceği merak ediliyor. İşte şubat ayı Netflix programı

NETFLIX ŞUBAT AYI DİZİ TAKVİMİ

- Dark Desire

Meksika yapımı Dark Desire dizisi ilk sezonuyla büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Zamanın birbirine geçtiği dizide cinayet, tutku, intikam bileşeninde birçok heyecanlı duygu bir arada yaşanıyor. Evli bir kadın olan Alma evinden uzak kız arkadaşıyla geçirdiği bir akşamda genç ve yakışıklı Dario ile tanışır ve birliktelik yaşar. Bir kaçamak olarak kalacağını sandığı bu ilişki bir saplantı haline geliyor. Arkadaşı da cinayete kurban giden Alma, hayatını ve yaşanan cinayeti sorgulamaya başlıyor. Dark Desire 2. Sezonun yayın tarihi 2 Şubat 2022 olarak belirlendi.

Dark Desire

- Raising Dion

İlk sezonuyla derin izler bırakan Raising Dion dizisi, bir annenin oğlunda yeni ortaya çıkan süper güçlerin gizemini çözmeye çalışmasını ve bu yetenekleri gizlemeye çalışmasını konu ediniyor. Çizgi romandan uygulanan dizi ailecek izlenecek yapımlar arasında yer alıyor. İlk sezondaki dokuz bölümün ardından 2. Sezon için de yayın tarihi belli oldu. Raising Dion 2. sezon 1 Şubat 2022 tarihinde yayımda olacak.

- MeatEater

Netflix’in popüler belgesel niteliğindeki dizisi MeatEater, 10. Sezon 2. kısımla dijital platforma gelmeye hazırlanıyor. Avcı, yazar, aşçı ve çevreci Steven Rinella, av etini doğadan tabaklara taşıdığı süreci anlatıyor. Bunun için dünyanın en ıssız ama doğa harikası yerlerine giden Rinella, süreçteki bütün detayları paylaşıyor. Her anı heyecanlı geçen MeatEater 10. Sezon 2. Kısım yayın tarihi 2 Şubat 2022 olarak belirlendi.

- Murderville

Netflix orijinal bir yapımla ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Oyuncuların doğaçlama yapacağı Murderville dizisinde bir suç komedisi canlandırılacak. İlginç dedektif Terry Seattle, seri bir cinayeti soruşturmak için ünlü konuklarla bir araya gelecek. Tamamen doğaçlama olacak dizinin ilk sezonu heyecanla bekleniyor. Murderville ilk sezon yayın tarihi 3 Şubat 2022 olarak belirlendi.

- Disenchantment

Netflix yapımı Disenchantment ilk 3 sezonuyla yetişkinlerin en çok izlediği animasyonlardan biri haline geldi. Eleştirileri, alışılmışın dışındaki karakterleri ve güldüren diyaloglarıyla Netflix’in en çok izlenen yapımlarından biri. The Simpsons’ın yapımcılarının elinden çıkan dizi, asi bir prenses, elf ve bir iblisin hikayesini konu ediniyor. Disenchantment 4. Sezon yayın tarihi 9 Şubat 2022 olarak belirlendi.

Disenchantment

- Toy Boy

İlk sezonu ortalığı kasıp kavuran, hem çok eleştiri alıp hem de izlemekten vazgeçilemeyen dizi Toy Boy, 2. Sezonda yine tüm heyecanıyla Netflix’te olacak. Dizide, sevgilisinin kocasını öldürme suçundan hapse girdiği erkek striptizci, yeniden yargılanmak için serbest bırakılır ve o da suçun onun olmadığını kanıtlamaya çalışır. Toy Boy 2. sezon yayın tarihi 11 Şubat 2022 olarak belirlendi.

- Jeen-yuhs: Bir Kanye Üçlemesi

Kanye West’in hayatını konu edinen belgesel ilk kısmıyla şubat ayında Netflix’te olacak. Rap müziğe başlamasından bu yana kendi arşivinden çıkan görüntülerle hazırlanan belgesel hayranları tarafından heyecanla bekleniyor. Tam 20 yıllık kariyerin anlatılacağı belgeselin yayın tarihi belli oldu. Bir Kanye Üçlemesi yayın tarihi 16 Şubat 2022 olarak belirlendi.

NETFLIX ŞUBAT AYI FİLM TAKVİMİ

- Aşk Taktikleri

Netflix Türkiye’nin merakla beklenen filmi Aşk Taktikleri şubat ayında Netflix’te olacak. Başrollerini Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın canlandırdığı filmde çapkın bir reklamcı ile özgüveni yüksek bir blog yazarının birlikte olma hikayesi anlatılacak. Filmin şimdiden bir seyirci kitlesi var. Heyecanla beklenen filmin yayın tarihi 11 Şubat 2022 olarak belirlendi.

- Can Dostum Anne Frank

Josephine Arendsen, Aiko Mila Beemsterboer gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Can Dostum Anne Frank, bir dram ve dönem filmi olacak. Filmde Nazi işgalindeki Amsterdam’da yer alan bir toplama kampındaki bir karşılaşma anlatılacak. Güçlü oyuncu kadrosuna sahip film Anne Frank ve Hannah Goslar’ın gerçek hikayesini konu ediniyor. Filmin yayın tarihi 1 Şubat 2022 olarak belirlendi.

Can Dostum Anne Frank

- Tall Girl 2

Netflix yapımı çok sevilen gençlik filmi Tall Girl, devam filmiyle şubat ayında yayında olacak. Uzun boyu sebebiyle sosyalleşme konusunda sorun yaşayan Jodi bu kez fazla popüler olmanın zorluklarını tadacak. Sevilen film Tall Girl 2 yayın tarihi 11 Şubat 2022 olarak belirlendi.

- Penceremden

Romantik bir hikayeyi konu edecek filmde genç komşuların birbirlerine duydukları ilgi anlatılacak. Tutkulu ve heyecan dolu ilişkiye konu olacak film şubat ayında yayında olacak. Penceremden yayın tarihi 4 Şubat 2022 olarak belirlendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal