Müzisyen Çift İnternet Üzerinden İstek Parça Seslendiriyor

Tekirdağ'da Süleymanpaşa Belediyesi Konservatuvarında görevli müzisyen Emine ve Salih Demirci çifti, coronavirüs tedbirleri kapsamında evlerinden çıkmayan vatandaşların istediği şarkıları sosyal medya üzerinden seslendiriyor.

27.03.2020-13:06 - (Son Güncelleme: 27.03.2020-13:02) Müzisyen Çift İnternet Üzerinden İstek Parça Seslendiriyor
Süleymanpaşa Belediyesi Konservatuvarında görevli müzisyen Emine ve Salih Demirci çifti, 4 kişilik orkestra eşliğinde, sosyal medyadan yayın yapan "Süleymanpaşa TV" üzerinden vatandaşların evlerine konuk oluyor.

Coronavirüs nedeniyle evlerinden çıkmayanların istediği şarkı ve türküleri sosyal medyada seslendiren çift  insanları biraz olsun mutlu etmek için böyle bir etkinlikte yer alıyorlar.

Sıkıntılı günlerde herkesin desteğe ihtiyacı olduğunu vurgulayan Salih Demirci, şu değerlendirmede bulundu:

"Koronavirüs çıkmadan önce belirli gün ve gecelerde sahne alıyorduk. Etkinlikler iptal edilince, ülkemizde zor durumdayken, bir şey yapmak istedik. Belediye Başkanımız Cüneyt Yüksel ile görüştük. İnternet üzerinden şarkılarımızı söyledik ve çok güzel bir program oldu. Şarkılarımızla evlere konuk oldukça insanlarımıza tebessüm ettireceğiz. Tek amacımız da bu. Vatandaşlarımız evde kalsın yeter ki, biz onlar için çalıp söyleriz. Herkes alınan tedbirlere uyarsa bugünleri de güçlü bir şekilde atlatırız."

Emine Özata Demirci ise müziğin her zaman insanları mutlu ettiğini dile getirdi.

Orkestralarıyla insanlara moral vermek istediklerini belirten Demirci, "İnşallah bunda başarılı olmuşuzdur. İnanıyorum ki Allah'ın izniyle bu zor günlerden de gececeğiz. Daha güzel günlerde sanatımızı icra etmek için sahnelerde vatandaşlarımızla bulaşacağız." diye konuştu.

Programı evinden izleyen Ertan Gence de bu zor günlerde bu tür programların insanları rahatlattığını vurguladı.

Demirci çifti, Süleymanpaşa Belediyesinin "Evde Kültür Sanat Etkinlikleri" kapsamında çarşamba günleri 2 saat sosyal medyadan programlarına devam edecek.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal