Müttefik (Allied) Filmi Konusu Nedir? Müttefik Filmi Oyuncuları Kimler?

Televizyonda ekrana gelecek olan Müttefik filmi araştırma konusu oldu. Yönetmen koltuğunda Robert Zemeckis'in oturduğu Müttefik filmi konusu nedir? Müttefik filmi oyuncuları kimler? İşte film hakkındaki detaylar...

13.01.2021-17:28 - (Son Güncelleme: 13.01.2021-17:28) Müttefik (Allied) Filmi Konusu Nedir? Müttefik Filmi Oyuncuları Kimler?

Müttefik filmi yeniden televizyonda seyirci ile buluşuyor. Oyuncu kadrosunda Brad Pitt, Jared Harris gibi isimleri bulunduğu Müttefik filmi konusu nedir? Müttefik filmi oyuncu kadrosunda kimler var? 

MÜTTEFİK FİLMİ KONUSU NEDİR?

Televizyon ekranlarında seyirci ile buluşacak Müttefik filmi konusu merak ediliyor. Film, 

İkinci Dünya Savaşı esnasında kendi ülkeleri için tetikçilik yapan Amerikalı Max Vatan (Brad Pitt) ile Fransız Marianne Beausejour'un (Marion Cotillard) 1942'deki bir görevleri sırasında tanışmasını ve büyük bir aşkla yollarının kesişmesini konu alır. 

Max Vatan ve Marion Cotillard Casablanca'daki Nazi Alman elçiyi öldürmek üzere görevlendirilirler. Bu önemli görev esnasında birbirlerine aşık olurlar. Ancak aralarında gizli bir sır vardır. 

MÜTTEFİK FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Müttefik filmi başrollerinde; Brad Pitt ve Marion Cotillard’ın yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Kutup Ekspresi, Forrest Gump gibi filmlerin de yönetmenliğini yapan ödüllü yönetmen Robert Zemeckis oturuyor. Filmin oyuncu kadrosunda Jared Harris, Lizzy Caplan ve Daniel Betts da yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal