Müthiş Psikoloji - Hayır Diyebilme Sanatı Kitabı, Özgürlüğe Yeni Bir Bakış Açısı Getiriyor

Müthiş Psikoloji - Hayır Diyebilme Sanatı isimli kitap, Destek Yayınları'ndan çıktı. Kitap, bireylerin sınırlarını çizebildiği kadar özgür olduğu düşüncesi üzerinde duruyor.

27.08.2019-21:55 - (Son Güncelleme: 27.08.2019-21:34) Müthiş Psikoloji - Hayır Diyebilme Sanatı Kitabı, Özgürlüğe Yeni Bir Bakış Açısı Getiriyor

Destek Yayınları'ndan çıkan "Müthiş Psikoloji - Hayır Diyebilme Sanatı" isimli kitap, kısa sürede adından söz ettirmeyi başardı. 

GERÇEK ÖZGÜRLÜĞÜ SORGULAYAN KİTAP   

Modern çağın en önemli konularından biri olan "özgürlük" kavramına odaklanan kitapta özgürlüğün ne olduğu kadar ne olmadığı da sorgulanıyor. Bireylerin özgürlüğü yanlış yerde aradığını iddia eden kitap, gerçek özgürlüğün bireylerin sınırlarını çizebilmesi olarak tanımlıyor. 

"ÖZGÜRLÜK, SINIRLARA SAHİP OLABİLMEKTİR"   

Kitabın tanıtım bülteninde, "Önemsiz gibi görünen bu küçücük ayrıntıların mücadelesi içinde silinip gider sizi siz yapan sınırlarınız. Çünkü “özgürlük” sandığınız gibi “sınırsız” olmak demek değildir, tam tersine net ve güçlü sınırlara sahip olabilmenizle ilgilidir. Diğer bir deyişle, hayır diyebildiğiniz ölçüde, özgürlük alanınıza sahip çıkarsınız.
Hayır Diyebilme Sanatı sınırlarınızı doğru çizerek, kendinize geniş bir özgürlük ve özgüven alanı yaratmanın incelikleriyle dolu, duyarlı bir rehber..." ifadelerine yer veriliyor. 

Kitabın internetten satışı bulunmakla birlikte, seçkin kitapçılarda da kitabı bulmak mümkün.

Son Dakika Kültür - Sanat Haberleri için aşağı kaydırın.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal