Minions: The Rise Of Gru ve Sing 2 filmine Corona Engeli

Dünyada 900 binden fazla kişiyi etkileyen coronavirüs pandemisi sinema sektörüne darbe vurmaya devam ediyor.

02.04.2020-09:16 - (Son Güncelleme: 02.04.2020-09:13) Minions: The Rise Of Gru ve Sing 2 filmine Corona Engeli

Yönetmenliğini Kyle Balda, Brad Ableson ve Jonathan Del Val'in yaptığı Minions: The Rise of Gru filminin vizyon tarihi ertelendi.

3 Temmuz'da vizyona girmesi beklenen filmin Fransa'daki stüdyosu kapandığından The Rise of Gru tam bir yıl ertelendi ve vizyon tarihi olan 2 Temmuz 2021 oldu.

Minions: The Rise of Gru filminin konusu:

"Stuart, Kevin ve Bob bir süpermarketten muzlarını alamadıkları için oldukça sinirlidir. Bu duruma çözüm bulmak isteyen ekip, Beyaz Saray’a doğru yola koyulurlar. Durumu şikayet etmek için Beyaz Saray’a geldiklerinde ise kendilerini kapının önünde bulurlar. Kovuldukları için şaşkın ve bir o kadar da sinirli olan Stuart, Kevin ve Bob, kendilerine yapılanların intikamını almak için ABD hükümetini devirmek için zorlu bir maceraya atılır. Bu maceralarında onlara Gru da eşlik edecektir."

Öte yandan Universal, Sing'in devam filminin vizyon tarihini de değiştirdi. Sing 2'nin, Minions: The Rise of Gru ile aynı gün vizyona girmesi planlanıyor. Sing'in ilk filmi aralık ayında vizyona girmiş ve dünya çapında 634 milyon dolar hasılat yapmıştı.

Hit Broadway şovunun müzikal uyarlaması Wicked ise 22 Aralık 2021'de vizyona girecekti ancak şimdi takvimden kaldırıldı ve vizyon tarihi henüz belli değil.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal