Mehmet Selim Kiraz Öykü ve Deneme Yarışması Ne Zaman?

Adalet Bakanlığı tarafından düzenlenen Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Öykü ve Deneme Yarışması, Kiraz'ın hatırasını yaşatmak amacıyla tertip ediliyor. Mehmet Selim Kiraz Öykü ve Deneme Yarışması ne zaman? Mehmet Selim Kiraz Öykü ve Deneme Yarışması başvurusu nasıl yapılır?

08.10.2020-17:01 - (Son Güncelleme: 08.10.2020-16:53) Mehmet Selim Kiraz Öykü ve Deneme Yarışması Ne Zaman?

2015'te şehit edilen savcı Mehmet Selim Kiraz'ın hatırasını yaşatmak ve gençlere örnek olmak amacıyla Adalet Bakanlığı tarafından bir yarışma düzenlendi. Kiraz'ın hatırasını yaşatmak amacıyla düzenlenen öykü ve deneme yarışmasına başvurular, yarismaodul@adalet.gov.tr mail adresi üzerinden gerçekleştirilecek.

MEHMET SELİM KİRAZ ÖYKÜ VE DENEME YARIŞMASI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Mehmet Selim Kiraz Öykü ve Deneme Yarışması'nın jürisi Hürriyet gazetesi yazarı Doğan Hızlan, Muhit dergisi Genel Yayın yönetmeni şair yazar İbrahim Tenekeci, yazar Leyla İpekçi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Fatih Andı ve yazar Necip Tosun'dan oluşuyor.

Adaylar yazdıkları öykü ve denemeyi 6 nüsha halinde ilanda belirtilen adrese, dijital nüshasını da e-mail olarak iletecek. Yarışmaya son başvuru tarihi 1 Şubat 2021 olarak belirlendi. 1 Şubat'tan sonra teslim edilen eserler değerlendirmeye alınmayacak. Yarışmada başarılı olan eserler Mehmet Selim Kiraz'ın şehit olduğu 31 Mart 2021 tarihinde Adalet Bakanlığı'na ait internet siteleri ve sosyal medya hesaplarından ilan edilecek. Başvuru adresi olan mail adresi yarismaodul@adalet.gov.tr olarak belirlendi.

MEHMET SELİM KİRAZ ÖYKÜ VE DENEME YARIŞMASI ÖDÜL NE KADAR?

Yarışmada her alan için 1. olan adaya 30 bin TL, ikinciye 20 bin TL ve üçüncü olan yarışmacıya da 15 bin TL ödül verilecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal