Marvel Filmlerinin En Çirkin Süper Kahramanı: Venom

5 Ekim 2018 tarihinde vizyona giren ve sinemaseverler tarafından büyük beğeni toplayan Venom: Zehirli Öfke filmine dair izlenimlerimizi Haber 365 okurlarıyla paylaşıyoruz.

17.06.2020-14:23 - (Son Güncelleme: 17.06.2020-14:13) Marvel Filmlerinin En Çirkin Süper Kahramanı: Venom

Haber 365 (Kültür-Sanat Servisi) Tom Hardy'nin başrolde yer aldığı sinema filmi Venom: Zehirli Öfke, 5 Ekim 2018 tarihinde vizyona girmişti.

 Michelle Williams, Riz Ahmed'in de Tom Hardy'e eşlik ettiği filmin fragmanı ilk kez görücüye çıktığında bu çirkin kahramanı çizgi romanlardan tanımayanları Venom karakterinin görüntüsü rahatsız etmiş ve Marvel serisine böyle çirkin bir kahraman yakıştırılamamıştı. Fakat Venom’u izleyenler kahramanı oldukça severek dış görünüşün önemsiz olduğunu bir kez daha anlamışlardı.

Todd McFarlane, Ed Solomon, Kelly Marcel, Jeff Pinkner, Scott Rosenberg aralarında yer aldığı geniş bir senaryo ekibine sahip bilim-kurgu ve aksiyon türündeki yapımda karşımıza Eddie Brock adında oldukça hırslı bir muhabir çıkıyor. Eddie nişanlısının çalıştığı bir firmada esrarengiz olaylar olduğunu anlar ve nişanlısının elindeki belgeler de bunu kanıtlar.

Firma, uzaylı bir organizma keşfetmiştir. Bu organizma sadece başka bir canlıyla birleşerek ortak yaşam kurar ve öyle hayatına devam eder. Venom adlı uzaylı organizma her vücutla da uyum sağlayamaz. Şirket bu yüzden insan deneklerle çalışır ve bu denekler organizmaya uyum sağlayamadığında ölürler.

Bu şirketteki gerçekleri ortaya çıkarmaya çalışan acar muhabir Eddie, bu yüzden önce işinden ve nişanlısından olur, sonra da bu uzaylı organizmanın taşıyıcısı haline gelir.

Başta vücuduna zarar veren bu organizmadan kurtulmaya çalışan ve bir yandan da kirli çamaşırları ortaya çıkan şirket yöneticilerinden kaçar.

Marvel'ın çizgi romanından beyazperdeye uyarlanan yapımda Eddie bir süre sonra Venom'a oldukça alışır.

Ruben Fleischer'in yönettiği oyuncu kadrosu oldukça sağlam olan filmde görsel başarıdan söz etmek mümkün. Filmde heyecanlandıran aksiyon sahneleri ve Venom'un diyalogları izleyiciyi adeta ekrana kilitliyor.

Büyük beklentilerle vizyona giren ve gişede istediği başarıyı elde eden yapımın devam filmi için ise hazırlıklar devam ediyor. Andy Serkis’in yönetmenliğini üstlendiği devam filminde başrolde yine başarılı isim  Tom Hardy yer alacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal