Leonardo DiCaprio'dan Bağış Yapanlara Müjde

Coronavirüs salgınıyla mücadele için bağış çağrısı yapan Leonardo DiCaprio, bir hayranıyla Martin Scorsese ve Robert De Niro ile birlikte çektikleri yeni filmde oynama müjdesi verdi.

16.04.2020-17:07 - (Son Güncelleme: 16.04.2020-17:05) Leonardo DiCaprio'dan Bağış Yapanlara Müjde
Leonardo DiCaprio, All In Challenge adlı yardım kuruluşuna bağış yapmalarını istediği hayranları arasından bir kişi ile Martin Scorsese’nin yönetmenliğini üstlendiği ve başrollerini Robert De Niro ile paylaştıkları yeni filmi "Killers of the Flower Moon"da oynayacağını duyurdu.

45 yaşındaki ABD’li oyuncu, "Kısa bir süre önce Amerika’nın yiyecek fonunu ihtiyaç duyan her ailenin bu kritik zamanda yemeğe erişmesini sağlamak için başlattık. En savunmasız topluluklarımızın desteğimize her zamankinden daha fazla ihtiyacı var. Bu yüzden #AllinChallenge konusunda bize yardım etmenizi istiyoruz" dedi

"Kazanma şansı için allinchallenge.com aracılığıyla bağış yapmanız gerekiyor" diyen ünlü oyuncu, bağışlardan Meals on Wheels America, No Kid Hungry, World Central Kitchen ve Feeding America adlı kuruluşların yararlanacağını duyurdu.

1 Nisan’da güvenli yiyeceğe ulaşamayan yoksullar için açılan America's Food Fund adlı yardım kuruluşu bugüne kadar 13 milyon dolar yardım topladı. DiCaprio, toplanan yardım için Instagram’dan teşekkür notu yazdı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal