Latin Grammy Ödüllü Arcangel ve Yeni Bulgar Sesleri Korosu Estruna Bugün CRR’de Sahnede

Yeni neslin lider flemenko şarkıcısı olarak gösterilen Arcangel, Yeni Bulgar Sesleri Korosu Esturna ile bugün CRR'de konser verecek. Konser müziğin farklı kültürleri birleştirici gücü ile müzik ve şiirin etkileyici atmosferinde dinleyiciye estetik bir dinleti sunacak.

25.03.2019-12:32 - (Son Güncelleme: 25.03.2019-11:39) Latin Grammy Ödüllü Arcangel ve Yeni Bulgar Sesleri Korosu Estruna Bugün CRR’de Sahnede

Yeni nesil flamenko şarkıcısı Arcangel ve Yeni Bulgar Sesleri Korosu Estruna, 2018 Latin Grammy ödüllü albümleri Al Este del Cante ile 25 Mart’ta CRR’de sahne alıyor.

Son yılların en başarılı müzik birlikteliği olarak dillendirilen Arcangel ve Estruna’nın CRR Konser Salonu’nda verecekleri konser, müziğin farklı kültürleri biraraya getirerek nasıl bir görsel ve işitsel estetiğe dönüştürdüğünün de en dikkat çekici örnekliğini de seyirciye sunmuş olacak.

Konserde Galaxia Rosada, Dumbata, Baladilla De Los Tres Ríos ve La Leyenda Del Tiempo’nun da yer aldığı albümden eserler söylenecek.

ARCANGEL FLMAENKONUN BAŞ MELEĞİ

Arcangel yeni nesilin lider flamenko şarkıcısı olarak nitelendiriliyor. 1977’de Huelva’da dünyaya gelen sanatçının, asıl adı Francisco Jose Arcangel Ramos. Kökenleri ise flamenko müziğinin meşhur fandango formunun ortaya çıktığı bölge, Alosno’dan geliyor.

Son Dakika Kültür-Sanat Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal