Kürk Mantolu Madonna Film Oluyor

Kürk Mantolu Madonna filmi ne zaman vizyonda, Kürk Mantolu Madonna filmi fragman, Kürk Mantolu Madonna film oyuncular, Kürk Mantolu Madonna film oyuncuları, Kürk Mantolu Madonna vizyon tarihi konuları ile ilgili detaylar haberimizde...

12.05.2018-15:55 - (Son Güncelleme: 12.05.2018-15:44) Kürk Mantolu Madonna Film Oluyor

Kürk Mantolu Madonna filmi ne zaman vizyonda, Kürk Mantolu Madonna filmi fragman, Kürk Mantolu Madonna film oyuncular, Kürk Mantolu Madonna film oyuncuları, Kürk Mantolu Madonna vizyon tarihi ile ilgili detaylar haberimizde...

Türk edebiyatının usta yazarı Sabahattin Ali'nin unutulmaz eseri 'Kürk Mantolu Madonna' film oluyor.
Filmin yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlenirken, senaryosunu Ece Yörenç'in kaleme aldığı Kürk Mantolu Madonna filmi oyuncuları ise büyük merak konusu uyandırdı. Başrolünde Beren Saat'in oynayacağı konuşulan filmin oyuncuları yavaş yavaş belli olmaya başladı.

Ay Yapım ve The Weinstein Company işbirliği ile çekilecek olan Kürk Mantolu Madonna filminin hazrılıklaı başladı. Beren Saat'in başrolünde oynayacağı konuşulan filmin başrolünde 41 yaşındaki Marion Cotillard'a teklif götürüldü.

Hollywood'un ünlü yapım şirketiThe Weinstein Company, son zamanlarda Lion, Nacbeth, Soutpaw, No Escape, filmelerinin yapımcılığını üstlendi.

Son Dakika Kültür - Sanat Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal