Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’dan Teşekkür

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 'Evde kal, kitapla kal' çağrısına çektikleri videolarla destek olan isimlere sosyal medya hesabından teşekkür etti.

04.04.2020-09:21 - (Son Güncelleme: 04.04.2020-09:17) Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’dan Teşekkür
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, coronavirüs salgınına karşı 'Evde kal, kitapla kal' çağrısına destek olan sanatçı, iş insanı ve yazarlara sosyal medya hesabı üzerinden teşekkür etti.

Bakan Ersoy mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Evde- Kal, KitaplaKal' çağrılarıyla Covid- 19 ile mücadeleye dikkat çeken ve kitap okuma farkındalığı oluşturmak için Bakanlığımıza destek olan sanatçı, iş insanı, yazar ve hocalarımıza kıymetli katkılarından dolayı gönülden teşekkür ediyorum."

Önceki gün başlatılan kampanyada tarihçi yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı, Dr. Mehmet Öz, tiyatro sanatçıları Haluk Bilginer, Tamer Karadağlı, Ali Sunal, Yılmaz Erdoğan, Kerem Alışık, Doğa Rutkay, Bülent Polat, ressam Devrim Erbil, akademisyen Levent Erden, sanatçı Orhan Gencebay, araştırmacı yazar Ertan Özyiğit evlerinden çektikleri videolarla vatandaşlara seslenip, kitap okumaları tavsiyesinde bulunmuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal