Kudüs'ün Işıkları Belgeseli Dijital Prömiyer Yapıyor

Ödüllü belgesel Kudüs'ün Işıkları'nın yarın YouTube üzerinden dijital prömiyeri gerçekleştirilecek.

08.05.2020-17:35 - (Son Güncelleme: 08.05.2020-17:33) Kudüs'ün Işıkları Belgeseli Dijital Prömiyer Yapıyor
Bir grup Filistinli çocuğun günlük hayatından kesitler sunarak, Kudüs'teki özel bir günün yirmi dört saatini kayıt altına alan "Kudüs'ün Işıkları Belgeseli" dijital prömiyer yapıyor.

Türkçe, İngilizce ve Arapça dil seçenekleriyle online erişime açılacak olan Abdülgafur Şahin imzalı "Kudüs'ün Işıkları" belgeseli, işgal altındaki şehirde bir Ramazan gününü anlatıyor.

Senaryosunda Melis Şahin, müziklerinde ise Mustafa Biber imzası bulunan belgeselin, yarın 21.30'da Sarkaç Film'in YouTube kanalında dijital prömiyeri gerçekleştirilecek.

Ramazan Bayramı'nın sonuna kadar erişilebilecek olan film, festival yolculuğu boyunca Boston, Gazze, İstanbul, İzmir, Kazan, Kudüs, Washington'un da aralarında bulunduğu çok sayıda şehirde seyirciyle buluştu.

Dünya prömiyerini geçen yıl ABD'de yapan "Kudüs'ün Işıkları", son olarak Güney Afrika'daki Uluslararası Turizm Film Festivali'nde ikincilik ödülü kazandı.

Çekimleri 2018 yılında ramazan ayında tamamlanan filmde, kadim şehrin dar sokaklarındaki büyük dünya, bir sosyal antropolog, bir fırıncı, bir seyyah ve bir öğretmenin gözünden yansıtılıyor.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal