Kravat Nasıl Bağlanır?

En iyi kravat nasıl bağlanır? Modern kravat nasıl bağlanır? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için derledik.

16.05.2018-21:07 - (Son Güncelleme: 16.05.2018-20:58) Kravat Nasıl Bağlanır?

Toplantılardan nişanlara; düğünlerden okula her türlü ortamda kullanılan kravat bir giyim aksesuarıdır. Hemen hemen yaşamımızın birçok noktasında kullandığımız kravatı bağlamak ise bazıları için problem olmuştur.

Birçok kişi kravat bağlamaya uzun süre harcarken bazıları ise eşine yada dostuna kravatı bağlatır. Ancak kravat bağlamak bilindiğinin tersine çok basittir.

BASİT DÜĞÜM İLE KRAVAT BAĞLAMA
En temel ve kolay olan bu teknikte kravatınızı basit bir biçimde bağlayabilirsiniz. Boynunuzu geçirdiğiniz kravatın kalın kısmını sağa alıp ince uçtan sokun, aynı biçimde bir kez daha tur atın ve düğüm yapın. Düğüm yaptıktan sonra kalın ucu yukarı çekip, yaptığınız düğümden içeri alın. İşte bu kadar kolay, kravatınızı bağladınız.

ÇİFT DÜĞÜM İLE KRAVAT BAĞLAMA
5 adımda bağlama biçimine benzeyen bu bağlama tarzında iki tur atıyorsunuz. Kolay teknikteki gibi kalın ucu sağ tarafa alıyoruz ince uçtan sokuyoruz, sonrasında bir tur atıyoruz -buraya dikkat- bir defa daha tur attıktan sonra kalın ucu yukarı çekip, düğümden içeri alıyoruz. Bu tarzdaki fazladan attığımız bir tur ise kravatın daha kalın durmasını sağlayacak.

Sizler için aktardığımız bu iki temel kravat bağlama tarzını öğrenmiş oldunuz. İşte veya özel günlerinizde eşinizden veya dostunuzdan destek almadan kravatınızı artık kendiniz bağlayacaksınız.

Son Dakika Kültür-Sanat Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal