Kirpi Sonic Dr Eggman’e Karşı

14 Şubat’ta vizyona giren ve coronavirüs salgını nedeniyle dijital satışı erken yapılan Kirpi Sonic, filmine dair izlenimlerimizi Haber 365 okurlarıyla paylaşıyoruz.

01.06.2020-14:26 - (Son Güncelleme: 01.06.2020-14:22) Kirpi Sonic Dr Eggman’e Karşı

Haber 365 (Kültür-Sanat Servisi) Çocukluğumuzun vazgeçilmez video oyunlarından Sonic’in beyazperde uyarlaması 14 Şubat’ta sinemaseverlerle buluştu.

Sega’nın dünya çapında satış rekorları kıran video oyunun İMDb puanı 6.6 olan uyarlamasında özlenen kahraman Sonic, peşine düşen yetkililerden kurtulup, şeytani doktorun elinde bulunan yüzükleri geri almaya çalışıyor.

Uzaydan gelen ve son derece hızlı olan mavi renkli kirpimiz Sonic; dünyada kasaba şerifi Tom Wachowski ve siyahi eşi Maddie gibi iyi insanlarla da karşılaşıyor, tek hedefi dünyaya hükmetmek olan büyük robot şirketinin sahibi Dr Eggman gibi kötü insanlarla da…

Kötü karakter Dr Eggman’i uzun süredir beyazperdede görmediğimiz usta isim Jim Carrey canlandırırken James Paul Marsden'in canlandırdığı Green Hills’in şerifi Tom Wachowski karakteri ile Sonic'in dostluğu da filmde görülmeye değer sahnelerdendi.

Görsel efektlerin muazzam olduğu filmin yönetmenliğini Jeff Fowler üstleniyor.

İlk fragman yayınlandıktan sonra Kirpi Sonic’in tasarımı nedeniyle sosyal medyada eleştirilerin hedefi olan yapım yeniden revize edilmişti. 2019 kasım ayında vizyona girmesi gereken film, 3 ay sonra gösterime girmişti.

Yapımcılığını Deadpool filmlerinin yönetmen koltuğunda bulunan Tim Miller’ın üstlendiği film, coronavirüse rağmen 306 milyon dolar gişe hasılatına ulaşmıştı.

Coronavirüs salgını nedeniyle dijital satışı erken yapılan yapımın devam filmi için de hazırlıklara başlandı.

Kısacası, Kirpi Sonic filmi evde ne izlesem diye düşünen sinemaseverler için harika bir seçenek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal