Karlar Ülkesi 2 Daha Erken Vizyona Girecek

Coronavirüs nedeniyle Walt Disney, strateji değiştirdi ve Karlar Ülkesi 2'nin tarihini 3 ay önce çekti. Animasyon pazar günü izleyiciyle buluşacak.

14.03.2020-16:18 - (Son Güncelleme: 14.03.2020-16:11) Karlar Ülkesi 2 Daha Erken Vizyona Girecek

Coronavirüs dünyada olduğu gibi sanat ve eğlence alanında da etkisini arttırıyor. Salgın yüzünden birçok filmin ve dizinin çekimlerine ara verilirken, gişe beklentisi yüksek olan filmler vizyon tarihlerini erteliyor. Yaşananlar nedeniyle firmalar strateji değiştirmek zorunda kalıyor. Planlarında değişiklik yapan son şirket ise Walt Disney oldu.

Dünyanın en ünlü film yapımcılarından biri olan Walt Disney, geçen yıl tüm rekorları alt üst eden animasyon filmi Karlar Ülkesi 2'nin (Frozen 2) planlanandan 3 ay erken yayınlanacağını duyurdu.



Şirket, Disney+ platformunda yayınlanacak animsayon için "Karlar Ülkesi 2 pazar gününden itibaren ABD'de ailelerin çocuklarıyla beraber eğlenceli vakit geçirebilmesi için erişilebilir olacak" açıklaması yaptı.

Buna göre Karlar Ülkesi 2; 17 Mart'tan itibaren Kanada, Hollanda, Avusturalya ve Yeni Zellanda için de Disney+ üzerinden ulaşılabilir olacak.

KARLAR ÜLKESİ 2'NİN KONUSU

Karlar Ülkesi 2, Erindel’in kapılarının çok ötesinde tehlikeli bir yolculuğa çıkan Elsa, Anna, Kristoff, Olaf ve Sven’in maceralarını konu ediyor. Elsa, hayatını etkileyen bir sorunun cevabını arar. Elsa neden büyülü güçlerle doğdu? Bu sorunun cevabını bulmak için Erindel'in dışındaki ormana, bir bilinmeyene doğru giden Elsa, geçmişi ile ilgili gerçeklerle yüzleşecektir. Krallığı da tehlikeye atan cevapların peşine düşen Elsa, Anna, Kristoff, Olaf ve Sven ile birlikte tehlikeli ve bir o kadar da olağanüstü bir yolculuğa çıkar.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal