Karavancılar Sakarya'ya Doluştu

2. Sakarya - Sapanca Doğa, Turizm, Tanıtım ve Kamp Festivaline rekor katılım ile yeni bir ilme kazandırıldı.

07.05.2018-11:47 - (Son Güncelleme: 07.05.2018-11:40) Karavancılar Sakarya'ya Doluştu

Sakarya Kamp ve Karavancılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, Gazeteci Şaban Mergül'ün Komite Başkanlığında ve Sapanca Belediyesi, Türkiye Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu ve ona bağlı dernekler tarafından verilen desteklerle Sapanca Kırkpınar Gölbaşında adına yakışır bir festival gerçekleştirildi.

4-5-6 Mayıs 2018 günleri arasında Sakarya Emniyet Müdürlüğünün kontrolü altında Üstü Açık otobüs ve Başoğlu Karavanın Özel üretimi Faytondan atılan çiçekler ve Sefer Bayenal'ın müzikleriyle Kırkpınarda başlayan karavan konvoy korteji, Adapazarı merkezinde yapılan şölen sonrası sırasıyla Arifiye, Sapanca ve Kırkpınar üzerinden sahilindeki kamp alanına gidildi.

Kamp ateşi ve eğlence

Çeşitli etkinlikler yanında gece yakılan kamp ateşi etrafında gecenin geç Saatlerine kadar eğlenilen Festivale katılan Sapanca Belediye Başkanı Doç Dr. Aydın Yılmazer "Bu festivale desteğimiz sürecek ve geleneksel hale getirilecektir" dedi.

Sapanca Belediyesinin özel yapımı üstü açık otobüsü ile yapılan geziler yanında, festivalde yeni üretim karavanlar ve ikinci el satışlarında görüldüğü organizasyonda, konuklara ayrıca At'li faytonlarla Adapazarı Meşhur Islama Köftecisi İsmail'in kabak tatlısı da dağıtıldı. 

Organizasyon Komite Başkanı Şaban Mergül "Sakarya Kamp ve Karavancılar Derneği olarak Yaz sonunda Yaza Veda partisi düzenleneceğiz.

Bu organizasyona katılan ve destek veren herkese teşekkür ediyoruz" dedi.



Son Dakika Kültür - Sanat Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal