Joker Filmi İçin Yeni İddia!

Joaquin Phoenix'in Joker'i için yeni bir iddia ortaya atıldı. Joaquin Phoenix'in Joker'iyle Robert Pattinson'ın Batman'i bir araya gelebileceği konuşuluyor.

17.09.2020-10:21 - (Son Güncelleme: 17.09.2020-11:18) Joker Filmi İçin Yeni İddia!

Joaquin Phoenix'in, Joker ile Oscar kazandığı film, hafızalarımızda henüz tazeyken Joker ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Joker'in devamı için 50 milyon dolar teklif edildiği bahsedilen Joaquin Phoenix'in, The Batman'de başrol oynama hazırlandığında olan Robert Pattinson ile yeni bir filmde buluşabileceği konuşuluyor.

Joker'de hayat verdiği Arthur Fleck karakteriyle 2019 yılına damga vuran Phoenix, En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar kazanmıştı. Serinin yeni filminin gelip gelmeyeceği konuşulurken yeni iddialar ortaya atıldı.

DAHA BÜYÜK EVRENLER...

Joker 2 ve Joker 3 için 50 milyon dolar teklif aldığı söylenen Joaquin Phoenix’in daha farklı projelerle, daha büyük evrenlere dahil olabileceği konuşulmaya başlandı. Phoenix'in, yeni başlayan Robert Pattinson'lı The Batman serisine dahil olması gündem başlıkları arasında.
Ancak Joker’in 1981'de, The Batman'in ise modern dünyada geçiyor olması projenin önündeki engel olarak görülüyor. Konuya yönelik henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal