James Bond İçin Yeni Talip Henry Cavill

007 James Bond karakterine No Time To Die filmiyle veda eden Daniel Craig'in ardından yeni bir talip öne sürüldü. Yeni James Bond kim olsun tartışmaları sürerken Henry Cavill, İngiliz ajan rolünü istediğini açıkladı.

28.09.2020-13:15 - (Son Güncelleme: 28.09.2020-13:13) James Bond İçin Yeni Talip Henry Cavill

Daniel Craig’in James Bond rolünü bırakmasının ardından Henry Cavill, meşhur casusu canlandıracak yeni oyuncu olmak istiyor. 'Yeni James Bond olmak çok heyecan verici olurdu' açıklamasında bulunan Henry Cavill; Superman, The Wither ve kısa süre önce canlandırdığı Sherlock Holmes performanslarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip oldu.

CAVILL, ROLÜ ALMAYI UMUT EDİYOR

Sinema tarihinin en ikonik ve kilit rollerinden biri olan Bond'u kimin canlandıracağına yönelik tartışma kısa süre önce Tom Hardy’nin en kuvvetli aday olarak gösterilmesiyle gündeme gelmişti. Yeni Bond olma ihtimali Hardy'den yana baskın olsa da Cavill'in rolü almayı umut ettiği görülüyor. 37 yaşındaki oyuncu, Bond rolüne 22 yaşındayken de talip olmuştu.

Cavill, role dair isteğini şu şekilde açıkladı: 'Eğer Barbara (Bond yapımcısı Barbara Broccoli) ve Mike (ortak yapımcı Michael G. Wilson) bununla ilgilenirse kesinlikle bu fırsatı değerlendirirdim. Bu aşamada her şey havada. Ne olacağını göreceğiz. Fakat evet, Bond'u canlandırmayı çok isterdim, çok heyecan verici olurdu.'

Cavill, Netflix’te yayımlanan Enola Holmes filminde Sherlock Holmes karakterini canlandırarak ilgi çekmişti. Cavill filmde Millie Bobby Brown ve Helena Bonham Carter’la birlikte bulunmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal