İstanbul Modern'in Seminer ve Atölyeleri Evlerimizde

İstanbul Modern, coronavirüs tedbirleri kapsamında seminer ve atölyeleri evlere taşıyor.

25.04.2020-14:17 - (Son Güncelleme: 25.04.2020-14:58) İstanbul Modern'in Seminer ve Atölyeleri Evlerimizde

Modern ve çağdaş sanat müzesi İstanbul Modern, yetişkinlere yönelik atölye ve seminer programı Atölye Modern'i, online olarak sunuyor.

"Çağdaş sanat nedir, biçim ve anlatı çeşitliliğiyle nasıl ayrışır?" gibi temel soruların yanıtlarını arayan Çağdaş Sanatı Anlamak Seminerleri ve sanat tarihine yeni bir bakış açısı sunan Sanat Tarihi Seminerlerini çevrim içi düzenleyecek olan Atölye Modern'in ilk programında, Çağdaş Sanatı Anlamak başlığı altında "Kavram ve Kimlik", "Biçim ve Anlam İlişkileriyle Çağdaş Sanat" ve "Çağdaş Sanatın Dünyası" adlı seminerleri yer alacak. 

Sanat Tarihi Seminerleri başlığı altında "Modern Sanatın Arkeolojisi", "Modern ve Çağdaş Sanatta Sanatçının Portresi", "Modern ve Çağdaş Sanatta Gündelik ve Sıradan Olanın Hikayesi" ile "Çağdaş Sanat ve Siyaset" seminerleri yapılacak.

Uzaktan eğitime özel olarak hazırlanan Atölye Modern Çevrimiçi seminerleri Doç. Dr. Esra Alicavuşoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Fırat Arapoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Osman Erden ve Dr. Öğr. Üyesi Nusret Polat'ın yönetiminde düzenlenecek.

Seminerlerden biri ya da birden fazlası tercih edilebilirken, tüm seminerlere katılanlara Atölye Modern Çevrimiçi Katılım Belgesi sunulacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal