İstanbul Kitap Fuarı'nın Blogu Yenilendi

Bir süre önce yayına başlayan İstanbul Kitap Fuarı'nın blogu www.isimizgucumuzkitap.com güncellenerek yeniden kitapseverlerin karşısına çıkıyor.

25.06.2020-09:21 - (Son Güncelleme: 25.06.2020-09:20) İstanbul Kitap Fuarı'nın Blogu Yenilendi

Edebiyat dünyasından haberler, röportajlar, incelemeler ve yazı dizileriyle kitapseverleri buluşturacak olan İstanbul Kitap Fuarı’nın blogu www.isimizgucumuzkitap.com güncellenerek yeniden kitapseverlerin karşısına çıkıyor. 

Bu yıl 31 Ekim-8 Kasım tarihleri arasında ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile otuz dokuzuncu kez TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde okurlarla buluşacak olan İstanbul Kitap Fuarı onur yazarlarının açılış konuşmalarından videolar ve söyleşilerin de  paylaşılacağı blogda, Açılış konuşmaları dizisi, 34. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı onur çizeri Tan Oral ile başlayacak.

 2015 yılında “Mizah: Hayata Gülümseyerek Bakmak” teması kapsamında çizgileriyle TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından 1982 yılından beri aralıksız sürdürülen fuarı onurlandıran Tan Oral, sözcükleriyle kitapseverlere yeniden seslenecek. Platformda her hafta yeni bir açılış konuşması yayınlanacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal