İstanbul Bienali İçin 'Barın Han' 17 Sene Sonra Açılıyor

Türkiye'nin en önemli hat ve cilt sanatçılarından Emin Barın'ın uzun yıllar atölye ve cilt evi olarak kullandığı Barın Han, ailesi tarafından tekrardan kültür ve sanat yeri olarak kullanıma açılacak.

18.09.2019-16:13 - (Son Güncelleme: 18.09.2019-15:58)

Türkiye'nin en önemli hat ve cilt sanatçılarından merhum Emin Barın'ın uzun yıllar atölye ve cilt evi olarak kullandığı Barın Han, ailesi tarafından tekrardan kültür ve sanat yeri olarak kullanıma açılacak.

Barın tarafından 50 yıldan fazla sürede kullanılan ve geçtiğimiz sene revize edilen Çemberlitaş'taki 6 katlı han, yarın kapılarını kültür merkezi olarak sanatseverlere aralayacak.

İstanbul Bienali Çerçevesinde Yaklaşık İki Ay Boyunca Açık Olacak

Emin Barın'ın çalışma odası, çalıştığı kalemler, mürekkepler, hokkalar aynı zamanda kişisel çalışmaları ve eskizlerden örneklerin yer aldığı atölyesi, İstanbul Bienali çerçevesinde yaklaşık iki ay boyunca sanatseverlerle buluşacak.

Küratörlüğünü Bengü Gün'ün üstendiği "Atonal 9 Solo"da, Eda Soylu, Cins, Emre Zeytinoğlu, Fulya Çetin, İrfan Önürmen, Merve Denizci, Metin Ünsal, Numan Okutan ve Rafet Arslan'ın eserleri sunulacak.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal