İstanbul, Ayvalık ve Adana Festivalleri Dijitalde

Üç şehrin film festivalleri dijitalde buluşuyor. İstanbul Film Festivali, Ayvalık ve Adana'daki festivaller ile işbirliği yaptı. Üç şehrin festivallerinin internet üzerinden online olarak gerçekleştirilmesi planlanıyor.

15.09.2020-09:28 - (Son Güncelleme: 15.09.2020-09:26) İstanbul, Ayvalık ve Adana Festivalleri Dijitalde
İstanbul Kültür Sanat Vakfınca düzenlenen film festivali, Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali ve Başka Sinema Ayvalık Film Festivali işbirliği ile dijital ortamda başladı.

Kültür ve Turizm Bakanlığınca desteklenen ve düzenlenen İstanbul Film Festivali 20 Eylül, Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması ve Başka Sinema Ayvalık Film Festivali programındaki filmleri ise 26 Eylül'e kadar 'filmonline.iksv.org' adresi üzerinden sinemaseverlerle buluşacak.

Başka Sinema Ayvalık Film Festivali'nin seçkisindeki Felicita, Yangın Yeri, Fanny'nin Yepyeni Hayatı, Wendy ve Barbarları Beklerken filmleri de festival seyircisinin beğenisi ve ilgisine sunulacak.

Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nde sunulan Leyla Yılmaz'ın Bilmemek, Hacı Orman'ın Körleşme, Gökçin Dokumacı'nın Kuyudaki Taş, Umut Evirgen'in Ben Bir Denizim, Faysal Soysal'ın Ceviz Ağacı, Ercan Kesal'ın Nasipse Adayız, Anıl Gelberi'nin Plaza, Barış Hancıoğulları'nın Yeniden Leyla filmleri, festivalde seyirciyle buluşacak.

filmonline.iksv.org'da erişime sunulacak filmleri izlemek isteyenler, biletleri yine aynı adres üzerinden temin edebilecek.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal