İshak Paşa Sarayı'nda Corona Önlemi

Osmanlı Devleti'nin Anadolu'daki en seçkin eserlerinden olan tarihi İshak Paşa Sarayı coronavirüs tedbirleri kapsamında ziyarete kapatıldı.

23.03.2020-10:09 - (Son Güncelleme: 23.03.2020-10:06) İshak Paşa Sarayı'nda Corona Önlemi

Ağrı Dağı'nın yakınında, Doğubayazıt'ın 5 kilometre uzağında bulunan Osmanlı Devleti'nin Anadolu'daki en seçkin eserlerinden olan tarihi İshak Paşa Sarayı, coronavirüs tedbirleri kapsamında ziyarete kapatıldı.

Türbe, cami, surlar, avlular, divan ve harem salonları, koğuşlar bulunan ve her dönem çok sayıda turisti ağırlayan 116 odalı saray, dünya genelinde hızla yayılan coronavirüs tehdidine karşı alınan önlemler kapsamında ziyarete kapandı.

Bu kapsamda İshak Paşa Sarayı'nın kapısına, yerli ve yabancı turistler için Türkçe ve İngilizce konuya ilişkin yazı asıldı.

Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdürü Muhsin Bulut, yaptığı yazılı açıklamada, dünya genelinde hızla yayılan koronavirüs tehdidine karşı alınan önlemler kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı tüm müze ile ören yerlerinin ziyarete kapatıldığını belirtti. Bulut, kentteki ören yeri ve müzelerin 30 Mart'a kadar ziyarete kapalı kalacağını bildirdi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal