İlk Yerli Süper Kahraman Animasyon Filmi Vizyona Hazırlanıyor

Türkiye'nin ilk yerli süper kahraman animasyon filmi olarak tarihe geçmeyi planlayan "Efsane Takım-Bilim Kahramanları", 3 Nisan'da izleyiciyle buluşacak.

07.03.2020-14:38 - (Son Güncelleme: 07.03.2020-14:36) İlk Yerli Süper Kahraman Animasyon Filmi Vizyona Hazırlanıyor

Türkiye'nin ilk yerli süper kahraman animasyon filmi olarak tarihe geçmeyi planlayan "Efsane Takım-Bilim Kahramanları", 3 Nisan'da izleyiciyle buluşacak.

Türü aksiyon ve macera olan film, anlatımıyla çocukların bilime olan ilgisini artıracak olan filmde, bilinen süper kahramanların yerine "Hezarfen", "Hayyan", "Cezeri" ve "Lagari" gibi yerli bilim insanları görülüyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla vizyona girecek olan "Efsane Takım-Bilim Kahramanları", ilgi çekici senaryosuyla çocukları, yerli bilim insanlarının hayatına almayı planlıyor. Dukka Medya tarafından yapımı tamamlanan ve hazırlıkları 3 yıl olan animasyon filminin senaryosunda, filmin yönetmenliği Suat Emuce'nin marifeti görünüyor.

Yapım şirketi tarafından filmin konusuna yönelik yapılan açıklama şu şekildedir: "Geliştirmiş olduğu biyolojik bir silahla doğanın oksijen dengesini tersine çevirerek dünyayı büyük bir tehlikeye sürüklemek isteyen Sutung, örümcek robotlarıyla öncelikle Türkiye'de bulunan Beydağları, Kaçkar Dağları ve Kaz Dağları'ndaki ormanlara saldırmaktadır. Sutung'un imha planı, dünyayı bu tür kötü planlardan kurtarmak ve korumak için kurulan 'Gizli Görevler Merkezi'ne ulaşır. Merkezin yöneticisi Şef Ahmet, tarihimizdeki önemli bilim insanlarından esinlenerek yetiştirilen Efsane Takım'ı görevlendirir."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal