İlk Siyahi Batwoman'dan Kostümlü Özel Fotoğraflar

Tarihe, Batwoman karakterini canlandıran ilk siyahi kadın olarak geçen Javicia Leslie’den ilk resmi kostümlü fotoğraf ortaya çıktı. Yeni Batwoman karakterinde Leslie'nin Afro saçlarına dikkat çekilerek siyah oluşu vurgulanıyor.

27.10.2020-11:07 - (Son Güncelleme: 27.10.2020-11:07) İlk Siyahi Batwoman'dan Kostümlü Özel Fotoğraflar

Batwoman karakterine hayat veren ilk siyahi kadın olarak tarihe adını yazdıran Javicia Leslie’den ilk resmi kostümlü fotoğraf geldi.

Amerikalı oyuncu Leslie, Ruby Rose’un canlandırdığı Batwoman rolünü birkaç ay önce devralmıştı.

Batwoman kostümü içerisindeki fotoğraflarını Instagram hesabında paylaşan Leslie, 'İzleyicilerin siluetinden Batwoman'ın siyah bir kız olduğunu anlamasının önemli olduğunu hissettim. Uygun şekilli kostüm ve güzel Afro saçlarla kesinlikle başardık' açıklamasında bulundu.

Kostümde göze çarpan değişiklik ve farklılıklar arasında kırmızı gölgeli, doğal kıvırcık saçlar, kırmızı eldivenler ve daha kısa botlar ile yeni bir başlık, daha fazla görsel derinlik ve daha güçlü bir silüet oluşturmak için yeni malzemelerle yeni tasarım bulunuyor.

Batwoman karakterini canlandıran ilk siyah kadın olarak tarihe adını yazdıran Leslie'nin fotoğrafları, dizinin geçen ay Kanada’nın Vancouver şehrinde yapılan çekimlerinden objektiflere yansımıştı. Leslie, ilk kez o zaman Batwoman kostümüyle görülmüştü.

Dizinin The CW kanalındaki ikinci sezonu için pelerini giyen Leslie, rolü hakkında daha önce verdiği bir röportajda, 'İkonik Batwoman rolünü televizyonda canlandıracak ilk siyahi oyuncu olmaktan dolayı gurur duyuyorum.' açıklamalarında bulunmuştu.

Leslie, dizide Batwoman'a dönüşen Ryan Wilder adında yeni bir karaktere hayat veriyor. Karakter, sevimli, dağınık, biraz aptal ve evcilleşmemiş biri olarak tanımlanıyor. Daha önce yarasa kıyafetini giyen Kate Kane (Ruby Rose canlandırmıştı) karakterine benzemiyor.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal