İBB Şehir Tiyatroları Usta Oyuncusu Zihni Göktay: 7 Aydır Maaş Ödenmiyor!

Yılların usta oyuncusu Zihni Göktay, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın maaşlarının ödenmediğini söyledi. Konuyla ilgili mağduriyetini dile getirdi.

29.09.2020-10:22 - (Son Güncelleme: 29.09.2020-10:32) İBB Şehir Tiyatroları Usta Oyuncusu Zihni Göktay: 7 Aydır Maaş Ödenmiyor!

Usta oyuncu Zihni Göktay, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın maaşlarını ödemediğini belirtti.

İBB 7 AYDIR MAAŞ ÖDEMİYOR

7 aydır maaşı ödenmeyen oyuncu, 'Benim ve 16 arkadaşımın, parasını versinler. Biz Kıbrıs'ta rulet çevirmek için istemiyoruz bu parayı. Biz, BİM'e, A101'e, Şok'a, Migros'a gidiyoruz. Istakoz bacağı, yengeç, karides yediğimiz yok. Hamsi ucuzken hamsi, palamut ucuzken palamut yeriz. 83 milyon kişinin tiyatrodan ve televizyondan tanıdığı bildiği ben, bunu hak etmedim. Lüküs Hayat oynadım ama lüks hayat yaşamadım.' açıklamasında bulundu.

Zihni Göktay, Şehir Tiyatrolarındaki görevi boyunca 16 genel sanat yönetmeni ve 15 belediye başkanında değişim olduğunun vurgulayarak, '1 Ocak 2011'de yaş haddinden emekli oldum. O sırada genel sanat yönetmenimiz Ayşenil Şamlıoğlu hanımefendi, 'Ağabey seni bırakmıyoruz. Lüküs Hayat devam ediyor tıklım tıklım. Senin elin ayağın tutuyor. Niye emekli oluyorsun. Biz seni, konuk sanatçı statüsünden devam ettireceğiz.' dedi. Konuk sanatçı statüsünden ben devam ettim. Aralık 2012'de koroner baypas ve mide olmak üzere iki ağır ameliyat geçirdim. 8-9 ay kadar nekahet devresi oldu ve tiyatrodan uzak kaldım.' ifadelerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal