Hugh Jackman İlk Dünya Turnesine Çıkıyor

Ünlü aktör Hugh Jackman, içinde dans, müzik, hikaye anlatımı olan The Man. The Music. The Show. adlı kapsamlı bir şovla ilk kez dünya çapında bir turneye çıkıyor.

01.12.2018-10:57 - (Son Güncelleme: 01.12.2018-10:51) Hugh Jackman İlk Dünya Turnesine Çıkıyor

Ünlü aktör Hugh Jackman, içinde dans, müzik, hikaye anlatımı olan The Man. The Music. The Show. adlı kapsamlı bir şovla ilk kez dünya çapında bir turneye çıkıyor.

Ünlü oyuncu Hugh Jackman, büyük bir dünya turnesine çıkacağını duyurdu. Wolverine filminin yıldızı, ilk dünya çapında turnesinde, Madison Square Garden gibi dünyanın en büyük müzik yıldızlarının sahne aldığı büyük mekanlarda sahneye çıkacak.

Bu bir Wolverine müzikali olmayacak” diye esprili bir ifade kullanan 50 yaşındaki Avustralyalı oyuncu, turnesini şu ifadelerle duyurdu:

“Büyük bir arena turnesine çıkıyorum. Bu benim için bir hayalimin gerçek olması demek. Daha önce Avustralya’da yapmıştım ama şimdi dünya çapında turneye çıkıyorum. Amerika’da pek çok şehire, Avrupa’ya, İngiltere’ye gidiyorum, Avustralya’ya ve Yeni Zelanda’ya geri dönüyorum. Şarkı söylüyorum, dans ediyorum, hikayeler anlatıyorum.”


  • The Man. The Music. The Show. adını taşıyacak olan gösteride Hugh Jackman, teknik olarak tek kişilik bir gösteri yapacak. Ancak ona 26 kişilik bir orkestra, 30 civarında şarkıcı ve dansçı eşlik edecek.

  •  Kariyerinin en büyük şovunu yapmaya hazırlanan Jackman, daha önce rol aldığı Muhteşem Showman, Sefiller gibi müzikal filmler ile Broadwey’de oynadığı Boy From Oz oyunundan şarkılar seslendirecek, hikayeler anlatacak.
  • Jackman, duyurusunda, “Sizi bilmem ama ben konsere gitmeyi ve sadece o gece gerçekleşen şeylere şahit olmayı çok seviyorum. Özel konuklarım olacak. Bir parti vereceğim” dedi.


  • Jackman, The Man. The Music. The Show. adlı gösterisine 18 Haziran 2019’da Houstan’da başlayacak.

Son Dakika Kültür-Sanat Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal