Heyecan Dolu Bir Film: The Dark Tower

Stephen King’in aynı adlı romanından beyazperdeye uyarlanan The Dark Tower ile ilgili izlenimlerimizi Haber 365 okurlarıyla paylaşıyoruz.

06.06.2020-15:53 - (Son Güncelleme: 06.06.2020-15:54) Heyecan Dolu Bir Film: The Dark Tower

Haber 365 (Kültür Sanat Servisi) Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi, Cehennem, In the Heart of the Sea, Zafere Hücum, Angels & Demons gibi başarılı filmlerin yönetmeni Ron Howard’ın 2017 yapımı filmi Stephen King’in aynı adla okuyucuyla buluşan fantastik romanından beyazperdeye uyarlandı.

Akiva Goldsman tarafından sinemaya uyarlanan filmin oyuncu kadrosunda Idris Elba, Matthew McConaughey ve Tom Taylor gibi isimler yer alıyor.

Jake isimli bir gencin gördüğü fantastik rüya ile başlayan filmde tüm evreni ayakta tuttuğu düşünülen bir Kara Kule görüyoruz. Bu kule kötü karakter Walter O’dim tehlikesiyle karşı karşıya…

Tüm dünyanın kaderini değiştirmek isteyen Walter’ın karşısına iyiliğin koruyucusu olan Roland Deschain çıkıyor.

Rüyasında gerçek bir yok oluşu görüp harekete geçen Jake, aynı evrende başka bir gezegene yaptığı fantastik bir ziyaret yapıyor.

Kara Kule’nin gerçek savunucusu olan silahşörü bulan ve onunla beraber dünyayı kurtarmaya çalışan Jake, iyiliğin koruyucusu olan Roland Deschain ile birlikte mücadele veriyor.

Senaryonun muhteşem kurgulandığı aksiyon ve macera dolu Dark Tower,  oyuncuların performansı da oldukça başarılı.

Fantastik olayların çok fazla olmasıyla ara ara seyirciyi sıkan yapım, heyecan dolu kurgusuyla izlenmeye değer.

Aksiyon ve macera dolu filmde hem oyunculuk performansları hem de senaryo muhteşem ancak The Dark Tower filminde fantastik olayların bol olması izleyiciyi biraz sıkabiliyor.

IMDb’de 5.6 puan alan yapım kesinlikler daha fazlasını hak ediyor.

Netflix üzerinden yayınlanan ve heyecan dolu bir film arayanlara şiddetle önerebileceğim The Dark Tower filmi IMDb’de 5.6’lık haketmediğini düşündüğüm düşük bir puan almış.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal