Harry Potter'ın Heykeli Dikildi

Dünya çapında izlenme ve okunma rekorlarına imza atan, milyonlarca hayranı bulunan Harry Potter'ın heykeli dikildi. İngiltere'de dikilen heykel yoğun ilgi görüyor.

01.10.2020-13:28 - (Son Güncelleme: 01.10.2020-13:21) Harry Potter'ın Heykeli Dikildi

Dünyaca sevilen ünlü karakter Harry Potter'ın heykeli dikildi. Ünlü İngiliz yazar J. K. Rowling’in yarattığı ve dünya çapında adeta fenomen olan Harry Potter, Londra Leicester Meydanı'na dikildi. Açılışı dün yapılan heykel, sevenleri tarafından yoğun ilgi gördü.

Harry Potter’a hayat veren aktör Daniel Radcliffe’i modelleyen bronz heykel, 2001'de Harry Potter ve Felsefe Taşı filminin galasının gerçekleştiği yerden birkaç adım mesafede yer alıyor.

Heykel, Harry Potter ve Felsefe Taşı'ndaki Quidditch maçında süpürgesiyle havalandığı sahneyi betimliyor.

Harry Potter heykeli de böylece, ‘Meydandaki Sahneler’ projesi kapsamında daha önce heykelleri meydana dikilen Laurel & Hardy, Mary Poppins, Mr. Bean ve Paddington gibi film karakterlerine dahil oldu. Yoğun ilgi gören Harry Potter heykeli önünde selfie çekilmek isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu.

Dünyaca sevilen ünlü karakter Harry Potter'ın heykeli İngiltere Londra'daki Leicester Meydanı'na dikildi. Harry Potter'ın heykeli, İngilizler tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal