Harry Potter ve Ateş Kadehi Oyuncuları Kim Konusu Ne? Harry Potter ve Ateş Kadehi Ne Zaman Çekildi?

Harry ve arkadaşları kaldıkları yerden maceralarına devam ediyor. İşler giderek karmaşık bir hal almaya başlar. Harry Potter ve Ateş Kadehi oyuncuları kim konusu ne? Harry Potter ve Ateş Kadehi ne zaman çekildi?

18.01.2021-11:33 - (Son Güncelleme: 18.01.2021-11:31)  Harry Potter ve Ateş Kadehi Oyuncuları Kim Konusu Ne? Harry Potter ve Ateş Kadehi Ne Zaman Çekildi?

Sevilen fantastik filmlerden biri olan Harry Potter ve Ateş Kadehi, J. K. Rowling romanlarından sinemaya aktarılmıştır. Serinin dördüncü filmi olan Harry Potter ve Ateş Kadehi bölümünde Alacakaranlık serileri ile tanıdığımız Robert Pattinson da başrolde yer alıyor. Başarılı proje hala güncelliğini koruyor. Filmin yapımcıları ise David Heyman ve David Barron'dır.

HARRY POTTER VE ATEŞ KADEHİ FİLMİ KONUSU

Harry Potter, bütün büyücülerin katılmak için can attıkları prestijli Üçbüyücü Turnuvası’na katılmak üzere seçilmiştir. Bu heyecan verici uluslararası yarışma, Harry’yi Hogwarts’ın dışında Avrupa’daki iki rakip büyücülük okulunun da daha büyük ve deneyimli öğrencileriyle karşılaşmasına neden olur.

Harry’nin ezeli düşmanı kötü kalpli Lord Voldemort’un destekçileri, Quidditch Dünya Kupası’nda Karanlık İşaretlerini gökyüzüne ateşle işleyerek, hem Voldemort’un tekrardan eski gücüne kavuşmasının sinyalini verir, hem de büyücülük aleminde hızla yayılan bir korku dalgasını başlatırlar. Okulda ilk günde yeni karanlık sanatlara karşı savunma öğretmeni olan emekli seherbaz (Kara büyücü yakalayan) deligöz lakaplı Alastor Moody'yi görür. Bu arada Harry, üç büyücü turnuvasına seçildiğini öğrenir. Moody gizliden gizliye Harry'e yardımcı olmaktadır.

Harry son görevi Cedric Diggory'i ile beraber anahtara tutunarak bitirmiştir. Fakat anahtar onları bilmedikleri bir mezarlığa götürmüştür. Mezarlıkta Kılkuyruk ile karşılaşırlar. Lord Voldemort'tan kalan orada, Kılkuyruk'un kucağında durmaktadır. Voldemort'un emri ile Kılkuyruk Cedric'i Avada Kedavra laneti ile öldürür. Harry'i etkisiz hale getirip büyüyle Lord Voldemort'u bedenine kavuşturur. Harry ile Lord Voldemort küçük bir karşılaşma yaşarlar. Harry kıl payı oradan kurtulur ve Cedric'in de ölü bedenini alarak anahtarla Hogwarts'a geri döner. Geri döndüğünde okulda büyük bir kargaşa yaşanır. O sırada Moody Harry'i odasına götürür, Voldemort ile ilgili sorular sorar ve Voldemort'un geri döndüğünü anladıktan sonra Harry'i öldürmeye çalışır.

HARRY POTTER VE ATEŞ KADEHİ OYUNCULARI

Harry ve arkadaşlarının serüveni devam etmektedir. Ama bu sefer onları farklı ve zorlu bir macera beklemektedir. Üçbüyücüler Turnuvası'na istemeden dahil olan Harry Potter, bu uğurda arkadaşını kaybedecek, büyük acılar yaşayacaktır. Filmin oyuncu kadrosunda yer alan isimler şöyledir;

Harry Potter - Daniel Radcliffe

Ron Weasley - Rupert Grint

Hermione Granger - Emma Watson

Rubeus Hagrid - Robbie Coltrane

Lord Voldemort - Ralph Fiennes

Albus Dumbledore - Michael Gambon

Alastor Moody - Brendan Gleeson

Rita Skeeter - Miranda Richardson

Severus Snape - Alan Rickman

Minerva McGonagall - Maggie Smith

Sirius Black - Gary Oldman

Cedric Diggory - Robert Pattinson

Viktor Krum - Stanislav Ianevski

Fleur Delacour - Clémence Poésy

Gregory Goyle - Josh Herdman

Vincent Crabbe - Jamie Waylett

Cho Chang - Katie Leung

Seamus Finnigan - Devon Murray

Cornelius Fudge - Robert Hardy

Parvati Patil - Shefali Chowdhury

Padma Patil - Afshan Azad

Ginny Weasley - Bonnie Wright

Angelina Johnson - Tiana Benjamin

Peter Pettigrew - Timothy Spall

Draco Malfoy - Tom Felton

Lucius Malfoy - Jason Isaacs

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal