Hafta Sonu 10 Yeni Film Vizyona Giriyor

Bu hafta hangi filmlerin vizyona gireceğini sizler için derledik. Vizyona girecek olan 5 yerli ve 5 yabancı filmi sizler için derledik.

24.12.2018-23:16 - (Son Güncelleme: 24.12.2018-23:10) Hafta Sonu 10 Yeni Film Vizyona Giriyor

Aquaman

Arthur Curry kendiyle ilgili büyük bir gerçeği keşfetmiştir. Kendisi okyanuslar altında inşa edilen Atlantis krallığının tahtının varisidir. Ancak Aquaman'in sinsi yarı-kardeşi Orm, Atlantis tahtını istemektedir. Arthur Curry, nam-ı diğer Aquaman, kendisine kalan mirasa sahip çıkmalı ve halkının başına geçmelidir. Yoksa kendi hayatının yanı sıra sevdiği kişiler de büyük bir tehlikeyle yüz yüze gelmek zorunda kalacaktır. Bu yolculukta Arthur kendiyle yüzleşmenin yanı sıra, bir kral olmaya layık olup olmadığını da keşfetmek zorundadır...

Börü

Börü, Polis Özel Harekat'ının en seçkin, sıcak savaş timidir. 34-50 telsiz kodlu ekip, elit askerlerin bir araya gelmesi ile oluşur ve altından kalkamayacağı görev yoktur. Vatan aşkı ile tutuşmuş yalnız kahramanlar, kumpasların ve düşmanın kim olduğunun belli olmadığı gölge savaşında vatanlarını korumak için canlarını ortaya koymaya hazırdır. Film de bu tarihin yazılışını değiştiren kahramanların hikayelerini konu ediniyor. Ekip, Türkiye Cumhuriyeti yakın tarihinin en büyük tehditleriyle karşı karşıya kalıyor. 15 Temmuz gecesi yuvaları olan Özel Harekat Daire Başkanlığı bombalanınca ekip korkusuzsa savaşmak için hazırlanıyor. Bir yandan terör örgütleri ile ülke savunması için durmaksızın mücadele edilirken, bir yandan da ülke ve Börü yönetime sızan örgütlerce tehdit ediliyor.

Chef

Yönetmen koltuğunda Mehmet Gün'ün oturduğu romantik komedi türündeki Chef'in oyuncu kadrosunda Bekir Aksoy, Müge Ulusoy, Şebnem Köstem, Buket Dereoğlu, Hacı Ali Konuk, Fatih Ayhan gibi isimler yer alıyor.

Eşitlik Savaşçısı

Filmde, insan hakları savunucu Ruth Bader Ginsburg’ün hayat hikayesinin yanı sıra kadın hakları için verdiği mücadele ele alınıyor. Yönetmen koltuğunda Mimi Leder’ın oturduğu filmde Ruth Bader Ginsburg karakterine Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi , Her Şeyin Teorisi, Cehennem, Görünmeyen Kadın filmlerinden hatırladığımız Felicity Jones hayat veriyor. Senaryosunu Daniel Stiepleman’ın kaleme aldığı filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Armie Hammer, Justin Theroux, Kathy Bates, Sam Waterston, Jack Reynor, Stephen Root gibi isimler de yer alıyor.

Güven

Ali ve Meryem'den oluşan aile, görünüşte sıradan bir ailedir. Meryem'in evlenmeden önce aşık olduğu Ferit'ten bir çocuğu vardır. Ferit'in yıllar sonra dönmesiyle, Ali karısını güven sınavına sürükler. Meryem minnet duygusu ile aşk acısı arasında kalırken, Ali'nin kendine olan güveni sarsılmaya başlayacaktır...
Yönetmenliğini ve senaristliğini Sefa Öztürk Çolak'ın üstlendiği filmde başrolde aynı zmaanda yönetmenin eşi de olan ünlü oyuncu Bülent Çolak yer alıyor. Filmin yapımcılığını ise Serkan Acar üstleniyor.

Mary Poppins: Sihirli Dadı

Film, 1930’larda Londra’nın Büyük Buhran döneminde geçiyor. İlk filmin sevimli minikleri Michael (Whishaw) ve Jane (Mortimer) artık büyümüşlerdir. İkili, Michael, üç çocuğu ve kâhyaları Ellen’la (Walters) birlikte Cherry Tree Lane’de hayatlarını sürdürmektedirler. Ancak acı bir olay yaşanır ve Michael kişisel bir kayıp yaşar. Bu olayın ardından esrarengiz dadıları Mary Poppins (Blunt) tekrar Banks’lerin hayatına girer. Bu süreçte Poppins, iyimser sokak lambası yakıcısı Jack’le (Miranda) birlikte eşsiz sihir becerilerini kullanarak ailenin hayatlarında eksik olan mutluluk ve merak hissini yeniden keşfetmelerine yardımcı olacaktır. Poppins'in eksantrik kuzeni Topsy (Streep) dahil olmak üzere renkli ve tuhaf karakterler de bu süreçte eğlenceli bir yol sunacaklardır.

Müsaadenizle Büyükler

Bir grup çocuk ormanda buldukları sahipleri tarafından terk edilmiş köpekler için bir şeyler yapmaya karar verir. Herkesten gizli bir şekilde köpekleri beslemeye başlayan çocuklar, onlar için sıcak bir yuva yapmaya çalışır. Çocuklar sevimli dostlarının hayatta kalması için uğraşırken onlar için kötülük besleyen insanlar da harekete geçmiştir. Bir grup kötü niyetli insan hayvanları yok etmeye çalışmaktadır. Çocuklar ne olursa olsun hayvanlara kötülük etmeye çalışanları durdurmak zorundadır. Onları engellemek için bir araya gelen çocuklara, bu zorlu mücadelelerinde sitenin güvenlik müdürü Hakan da destek olur. Zorlu ve fantastik bir maceraya atılan çocuklar sevimli dostlarını kötü niyetli insanlardan koruyabilecek midir?

Nebula

Hay, yedi yaşındayken ölü bir at bulur. Bu büyüleyici keşifle ilgili gözlemleri ve yetişkinlerin artık sadece iskeletten ibaret olan ölü bedenden kurtulma çabaları onda derin bir iz bırakmıştır. Hay yirmili yaşlarına geldiğinde kurban bayramında koyun keserken yanlışlıkla elini keser. Çocukluk anıları su yüzüne çıkar. Hay kendi ile koyun arasındaki bağın farkına varınca, köyde ve kendi etrafında olup biten olayların da bir şekilde bağlantılı olduğunu hisseder. Ölümün ve yaşamın birlikte var olduğunu deneyimleyeceği kaçınılmaz bir yolculuğa çıkar.

Süper Ayı

Süper Ayı, oğlu Zack’i kurtarmaya çalışan baba ayı Dash’in hikayesini konu ediyor. Baba ayı Dash, oğlu Zack ile birlikte vahşi doğada mutlu bir yaşam sürmektedir. Baba oğul birlikte ormanda gezintiye çıktıkları bir zaman kendilerini avcıların ağının içerisinde bulur. Dash kurtulması güç bir yere düşünce, avcılar yavru ayıyı ele geçirir. Baba ayı ne kadar uğraşsa da yavrusunun yakalanmasını engelleyemez. Avcılar Zack’i şehre getirip hayvan tüccarlarına satar. Zack çaresiz bir şekilde başına gelecekleri beklemektedir. Ancak Dash, ne olursa olsun oğlunu bulup onu yaşadıkları vahşi ormana geri götürmeye kararlıdır. Bunun için suçluların peşinden şehre gider. Oğlunu kötü adamların elinden kurtarmak için bilmediği bir dünyaya adım atan Dash, ajan köpek Hamilton’ı da yanına alarak zorlu bir mücadeleye atılır. Bu sırada göründüğünden çok daha akıllı olan Zack de bulunduğu yerdeki diğer hayvanlarla birlikte kaçış planı yapmaktadır. Baba oğul yeniden bir araya gelmeyi başarabilecek midir?

Troller ve Dinazorlar

Troller ve Dinozorlar, hapsedilen kralı kurtarmak için macera dolu bir yolculuğa çıkan Leaf ve Bellyrumble’nin hikayesini anlatıyor. Kral Basil’in genç kızı Prenses Cupcake maceradan maceraya koşmaya bayılır. Ancak babası onun öncelikli görevinin krallı korumak olduğunu söyler. Tam da bu sırada, kötü trol Grunt ve güçlü bir ejderha olan Scorch, krallığı devirmek için bir araya gelir ve Kral Basil’i alıkoyar. Yaşananlar karşısında herkes korku içende kalır. Ülke ve kralın hayatı tehlikededir. Umutlar tükenmek üzereyken Leaf adlı bir trol ve yardımcı Bellyrumble, kralı kurtarıp krallığı Grunt’tan geri almak için kolları sıvar.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal