Gölbaşı Belediyesi'nden Çocuklara Yarışma

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yılında Gölbaşı Belediyesi, coronavirüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan çocuklar için ödüllü yarışma düzenledi.

07.04.2020-16:30 - (Son Güncelleme: 07.04.2020-16:24) Gölbaşı Belediyesi'nden Çocuklara Yarışma
Gölbaşı Belediyesi, çocukların evlerinde geçirdiği zamanı verimli bir şekilde değerlendirmeleri ve toplumsal hayata devam edebilmeleri için bir yarışma organize etti.

"100. yılında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" temalı resim, şiir ve kompozisyon yarışmasına katılmak isteyen çocukların, Gölbaşı Belediyesi'nin resmi web sitesini ziyaret ederek belirtilen tarihler arasında başvuru yapmaları gerekiyor. 18 Nisan'a kadar sürecek başvurular yarın başlıyor.

İlkokul düzeyinde birincilere tablet, ikincilere teleskop, üçüncülere ise akıllı çocuk saati ödülü verilecek. Ortaokul düzeyinde ise birincilere tablet, ikincilere teleskop verilecek, üçüncü olan öğrenciler ise fotoğraf makinesiyle ödüllendirilecek.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, belediye olarak çocukların evlerinde kaldığı sürede, güzel ve eğlenceli vakitler geçirmesi için bazı çalışmalar yaptıklarını belirterek, "Gönül isterdi ki bu 23 Nisan'ı çocuklarımızın okullarında cıvıl cıvıl koşturduğu alanlarda coşkuyla hep birlikte kutlayabilelim ancak ülkemizin ve dünyanın içinde bulunduğu bu olağanüstü günlerde, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlığı her şeyin üzerindedir. Milli ve manevi duygularımızı yaşamak ve dinç tutmak adına evlerinde de olsa, yavrularımızın bu yarışmalarla bir nebze de olsa 23 Nisan ruhunu yaşamalarını amaçladık" dedi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal