Gişede Çakılan Bloodshot: Durdurulamaz Güç Filmi

Başarılı oyuncu Vin Diesel'in başrolde yer aldığı Bloodshot: Durdurulamaz Güç filmine dair izlenimlerimizi Haber 365 okurlarıyla paylaşıyoruz.

01.07.2020-14:09 - (Son Güncelleme: 01.07.2020-14:05) Gişede Çakılan Bloodshot: Durdurulamaz Güç Filmi

Haber 365 (Kültür-Sanat Servisi) Dave Wilson'ın yönettiği film 14 Mart'ta sinemaseverlerle buluştu. Vin Diesel'in başrolde yer aldığı Bloodshot: Durdurulamaz Güç, Valiant Comics'in çizgi roman serisinden beyazperdeye uyarlandı.

Ray Garrison ve karısının öldürülmesinin ardından, Garrison’ın nanoteknoloji ile hayata geri dönmesini anlatan film çizgi romandan bağımsız olarak sinemaya yansıtılmış.

Kimliklerini gizleyen bir grup bilim adamı asker olan Ray Garrison ve karısı öldürüldüğünde harekete geçiyor ve bu bilim adamları nano teknoloji ile Ray’ı hayata geri döndürüyor. Bu teknoloji ile durdurulmaz bir güce sahip olan Ray, geçmişine dair hiç birşeyi de hatırlamaz. hayatındaki herşeyi unutan Ray, geçmişine dair yaşadıklarını hatırladıkça kontrolünü kazanmaya çalışır.

Filmde alttan alttan Amerikan propagandası da yapılıyor. Amerikan askerleri Orta Doğu’da savaşıp uzuvlarını kaybediyor ancak teknoloji sayesinde süper güce dönüşüyor. Dünyanın sonu gelir bu Amerikalıların Ortadoğu düşmanlıkları bitmez. Bir de kendilerini mağdur göstermeleri yok mu işte bu cidden trajikomik.

Yeniden Bloodshot: Durdurulamaz Güç'e gelirsek, beş filmlik bir sinematik evrenin ilk parçası olması planlanan film coronavirüsten etkilendi ve beklediği ilgiyi göremedi. Film, dünya çapında 29 milyon dolar hasılat elde etti. 45 milyon dolar harcanan filmin gişede umduğunu bulamaması da oldukça üzücü.

Basit bir intikam hikayesi düşünülürken bambaşka bir senaryo karşımıza çıkarlen filmdeki efektler ve çekimler oldukça başarılı. Başarılı oyuncu Vin Diesel'in aksiyon sahneleri filmden kopmamamızı sağlarken, yapımın kurgusu da övülecek cinsten.

Filmde Vin Diesel'e, Eiza Gonzalez, Sam Heughan, Toby Kebbell ve Jóhannes Haukur Jóhannesson da eşlik ediyor.

Özellikle son 30 dakikadaki aksiyon sahneleriyle nefes kesen yapımı izlemek isteyenler büyük beklentilere girmemeli çünkü film sonlara doğru hareketleniyor ve senaryonun bazı bölümlerinde mantık hataları bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal