George Floyd Cinayetinin Ardından Just Mercy Erişime Açıldı

Michael B. Jordan ve Jamie Foxx'un başrollerde yer aldığı Just Mercy adlı film, George Floyd cinayetinin etkisiyle erişime açıldı.

03.06.2020-16:37 - (Son Güncelleme: 03.06.2020-16:35) George Floyd Cinayetinin Ardından Just Mercy Erişime Açıldı

“Just Mercy: A Story of Justice and Redemption” kitabından beyazperdeye uyarlanan ve ırkçılığı konu alan Just Mercy filmi, George Floyd cinayetinin etkisiyle erişime açıldı.

Geçtiğimiz yıl vizyona giren, Michael B. Jordan ve Jamie Foxx'un başrollerde yer aldığı yapım, hayatını haksız yere hapse düşmüş siyahları savunmaya adayan Bryan Stevenson  adlı bir avukatın hikayesini konu ediyor.

Eleştirmenler tarafından büyük beğeni alan film, 25 milyon dolarlık bütçesinin hakkını vererek gişede büyük başarı elde etmişti.

Dram türündeki yapımda Walter McMillian’ın bir cinayet sebebiyle suçlanması ve suçsuzluğunu birçok görgü tanığına rağmen kanıtlayamaması anlatılıyor.

Filmde Michael B. Jordan ve Jamie Foxx'a; Rob Morgan, Tim Blake Nelson, Rafe Spall, Karan Kendrick, Brie Larson gibi isimler eşlik ediyor.

Bryan Stevenson, siyahilere yönelik ırkçı tutumla mücadele etmeyi kendi kurduğu Eşit Adalet Girişimi üzerinden halen sürdürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal