Gain Nedir, Paralı mı?

Kısa bir süre önce yayın hayatına başlayan Gain'in ne olduğu ve ücretli olup olmadığı merak ediliyor. Gain nedir? Ne işe yarar? Gain uygulaması ücretli mi kullanılıyor?

20.01.2021-10:32 - (Son Güncelleme: 20.01.2021-10:32) Gain Nedir, Paralı mı?

GAİN ya da Gain Medya 30 Aralık 2020'de yayın hayatına başlayan bir dijital platformdur. Türkiye'de Exxen'in ardından 30 Aralık 2020'de yayın hayatına başlayan Gain'in ücretli olup olmadığı merak ediliyor. Gain paralı mı? Gain kaç TL?

GAİN NEDİR?

Gain Turkey’in sahibi, Filli Boya‘nın eski sahibi Gözde Akpınar‘dır. Yeni nesil dijital içerik platformu olan Gain, kısa bir süre önce yayın hayatına adım attı. Keşfet kısmındaki yapay zeka özellikleri sayesinde, rutinlerinize göre içerikler sunuyor. 

Platform şu an için aldığı karar ile birlikte sadece mobil uygulamalar üzerinden yayın yapıyor. İçerikleri ve özellikleriyle belli bir kullanıcı kitlesine ulaşan Gain nasıl kullanılır? Gain ücretli mi?

GAİN NASIL KULLANILIR?

Platformun kullanımı son derece basit. Gain uygulamasını kullanmak için üye olmanız gerekmektedir. IOS ve Android üzerinden indirilen uygulamaya şimdilik yalnızca mobil cihazlardan erişim var. Verilen listeler ve içerikler içerisinden hangisini izlemek istiyorsanız tıklayarak kullanıma başlayabilirsiniz.

GAİN ÜCRETLİ Mİ?

30 Aralık 2020'de yayın hayatına başlayan Gain uygulamasının ücretli olup olmadığı merak ediliyor ve araştırılıyor. Gain henüz ücretli değil ancak Gain'in, aralık ve ocak ayından itibaren net bir fiyat belirlemesi bekleniyor. Uygulamadaki programların hepsini izlemek istemeyen kişiler içerik üzerinden ödeme yapabilecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal