Evde Kalan Sinemaseverlere 'Bumblebee'

Coronavirüs nedeniyle evden çıkmayan sinemaseverler için Bumblebee filmi harika bir seçenek. Transformers karakterine dayanan filmde sarı bir autobotun maceralarına tanık oluyoruz.

04.04.2020-13:20 - (Son Güncelleme: 04.04.2020-13:20) Evde Kalan Sinemaseverlere 'Bumblebee'

Haber365 (Kültür Sanat Servisi) Coronavirüs pandemisi nedeniyle evden çıkmadığımız şu günler aslında bizler için çok iyi bir fırsat. Günlük hayatın telaşından okuyamadığımız kitapları okuyabilir, izleyemediğimiz filmleri izleyebilir, denemeye vakit bulamadığımız yemek tariflerini de bu süreçte deneyebiliriz.

Evden dışarı çıkmamak sıkıcı gibi görünse de verimli zaman geçirildiğinde bize artıları çok fazla. Evdeki zamanı verimli kullanmak isteyen bilim-kurgu ve aksiyon meraklıları için Transformers karakterine dayanan Bumblebee filmi harika bir seçenek. Geçtiğimiz sene aralık ayında gösterime giren film eleştirmenlerden yüksek notlar almış ve gişede büyük bir başarı elde etmişti.Yönetmenliğini Travis Knight'ın üstlendiği film dünya çapında 468 milyon dolar hasılat sağlamıştı.

Hailee Steinfeld, John Cena, Jorge Lendeborg Jr. gibi isimlerin rol aldığı filmde, Bumblebee adında çok sevimli bir robot görüyoruz. 1980'li yıllarıda tek başına kalan robot nereye gideceğini bilmiyor, sürekli kaçıyor ve saklanıyor. Kaliforniya'da bir sahil kasabasına sığınan robot bir hurda deposunda araba şeklinde bekliyor tam da burda 18 yaşına basmak üzere olan Charlie ile macerası başlıyor. Charlie, Bumblebee'yi hurda deposunda harap bir tosbağa şeklinde bulup onu tamir etmek için kolları sıvıyor. Atölyesinde Bumblebee'yi tamir etmeye başlıyor, araba çalıştığında ise onun aslında klasik bir tosbağa olmadığını görüp ilk başta korkuyor sonra ise onunla arkadaşlık kuruyor. Bumblebee kısa sürede Charlie'nin en yakın arkadaşı haline geliyor ve maceradan maceraya atılıyorlar.

Öte yandan, Bumblebee macerası serinin ikinci filmiyle devam edecek. Ocak ayında çalışmalarına başlanan devam filminde hangi isimlerin yer alacağı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal