Esenler'de Sanat Evi Eğitimleri Şehir Ekranı TV'de

Esenler Belediyesi, tüm Esenlerli vatandaşları sanatla buluşturmak, yeteneklerini ortaya çıkarmak için Sanat Evi eğitimlerini, Şehir Ekranı TV'den canlı yayınlanmaya başladı.

16.03.2020-17:19 - (Son Güncelleme: 16.03.2020-17:15) Esenler'de Sanat Evi Eğitimleri Şehir Ekranı TV'de

Tüm dünyayı tehdit eden coronavirüs ile ilgili ülkemizde de her kurum ve kuruluş üzerine düşen görevi yerine getirmeye çalışıyor. Sağlık Bakanlığı’nın bu kapsamda almış olduğu sanatsal ve kültürel faaliyetleri durdurma kararıyla Esenler Belediyesi Sanat Evi harekete geçti.

Esenler Belediyesi Sanat Evi, devletin coronavirüsle mücadele amacıyla almış olduğu karar doğrultusunda 30 Mart 2020 tarihine kadar ara verilen derslerini, 16 Mart’tan itibaren Şehir Ekranı TV üzerinden uzaktan eğitim sistemiyle yapmaya başladı.

16 Mart Pazartesi sabahı yağlı boya eğitimiyle başlayan uzaktan eğitimler, gün boyunca diğer branş eğitmenlerinin katılımlarıyla devam edecek. Piyanodan kemana, gitardan bağlamaya, filografiden karikatüre, ahşap rölyefden kara kaleme, fotoğrafçılıktan radyo programcılığına ve daha bir çok dalda eğitime Şehir Ekranı TV’nin canlı yayınlarından ulaşılabilecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal