Esenler’de 23 Nisan Coşkusu

Esenler’de 23 Nisan kutlamaları başladı. 3 kişilik bir animasyon ekibi ilçedeki mahalleri gezerek tüm çocukları balkonlarda müzik eşliğinde eğlendirdi.

22.04.2020-13:51 - (Son Güncelleme: 22.04.2020-13:49) Esenler’de 23 Nisan Coşkusu

Bu yıl coronavirüs tedbirleri kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, her yıl olduğundan biraz daha farklı kutlanıyor. Sokağa çıkıp coşkuyu yaşayamayan çocuklar için Esenler Belediyesi harekete geçti. Sanat Evi (ESEV) öğrencilerinden oluşan 3 kişilik bir animasyon ekibi, sokak sokak gezerek Esenlerli çocukları eğlendirdi.

Klasik bir araçtan çocuk şarkılarının seslendirildiği animasyon gösterilerine çocuklar da balkonlara çıkarak eşlik etti. Çocuk şenlikleri bayram sonuna kadar devam edecek.



Yapılan programdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Esenler esnafından Nebi Çalışkan, “Esenler Belediyemize çok teşekkür ederiz. Bu aktivitelere her zaman öncülük ediyor. Başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Çocuklar çok mutlu oldu. Zaten evde çok sıkılmışlardı. Hem eğlendiler hem 23 Nisan’ı kutladılar. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm dünyada kutlu ve mutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Mahalle sakinlerinden Orhan Çapkan da, “Çocuklar günlerdir evde çok sıkılmıştı. Belediyemiz çok güzel düşünmüş. Hepsinden Allah razı olsun. Sayelerinde çocuklarımızın yüzü güldü. Böyle programlar sadece çocukları değil hepimizi mutlu etti. Esenler Belediyesine çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal