Esenler Belediyesi'nden Kadir Gecesi’ne Özel Program

Esenler Belediyesi Kadir Gecesi’ne özel program düzenledi. Programda çekilişle 5 kişiye Umre ziyareti hediye edildi.

20.05.2020-17:50 - (Son Güncelleme: 20.05.2020-17:47) Esenler Belediyesi'nden Kadir Gecesi’ne Özel Program

Her yıl Dörtyol Meydanı’nda düzenlenen program bu yıl coronavirüs salgını yüzünden Şehir Ekranı TV Youtube kanalı üzerinden online gerçekleşti.

Bünyamin Topçuoğlu, Osman Bostancı ve Fatih Turgut’un Kur’an-ı Kerim tilavetleriyle başlayan “10 Bin Hatim 100 Bin Dua” programda çekilişle 5 kişiye Umre ziyareti hediye edildi.

Okunan hatimler için yapılan Hatm-i Şerif’in duasıyla devam eden programa canlı olarak bağlanan M. Tevfik Göksu herkesin Kadir Gecesi’ni tebrik etti ve sözlerini şöyle sürdürdü:

“Gönlümüzün arzu ettiği şey bugün meydanlarda buluşup ‘10 Bin Hatim Yüz Bin Dua’ programını gerçekleştirmekti. Ama ülkemizin yaşamış olduğu bu elim olaydan dolayı bugün sadece dijital ortamlarda buluşuyoruz. Cenab-ı Hak bir daha bize bu musibeti yaşatmasın, inşallah en az zayiatla atlatan ülkelerden oluruz."

"Esenler’de Ramazan dediğimizde çok farklı bir ruhla yaşanıyordu, bir taraftan meydanlarda, bir taraftan sokaklarda ve evlerde Ramazan heyecanı yoğun bir şekilde yaşanıyordu. Bu sene maalesef virüsten dolayı hepimiz evde kalıp evimizde Ramazan’ı yaşamayı tercih ettik. Bugün tüm insanlığa, kardeşlerimize dua edeceğiz, Allah dualarımızı kabul etsin. Gelecek her türlü beladan bizi korusun. Cenab-ı Hak bize bu şekilde değil de, yine meydanlarda buluştuğumuz, yardımlaştığımız ve kaynaştığımız zamanları bizlere tekrar nasip eylesin. Çekilecek kurayla umre kazanacak kardeşlerimize de şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum. Allah en kısa zamanda eski günlerimize dönmemizi nasip eylesin. Bu vesileyle hepimizin bayramını tebrik ediyorum, bu bayramı evimizde geçireceğiz, Rabbim sağlık ve afiyet içerisinde daha nice güzel bayramlar nasip eylesin“

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Cemal Bolat’ın okuduğu dualarla devam eden gecede Salâvat-ı şerife ve tekbirler okundu.

Gecenin sonunda noter huzurunda Elif Çal, Mücahid Ekrem Okuyan, Fadime Karakaş, Mehmet Sıdık Arslan ve Ersin Çevik'e çekilişle Umre ziyareti hediye edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal