Esenler Belediyesi'nden Evde Kalan Vatandaşlara Etkinlikler

Esenler Belediyesi coronavirüs salgını nedeniyle evde kalan vatandaşların moral ve motivasyonlarının artırılması için kültür sanat etkniliklerini, dijital yayın platformu Şehir Ekranı TV üzerinden online olarak sunuyor.

03.04.2020-09:40 - (Son Güncelleme: 03.04.2020-09:38) Esenler Belediyesi'nden Evde Kalan Vatandaşlara Etkinlikler
Coronavirüs pandemisi nedeniyle "Evde kal" çağrısına "Evde Kal Esen Kal" sloganıyla destek veren Esenler Belediyesi, kültür sanat etkniliklerini, dijital yayın platformu Şehir Ekranı TV üzerinden online olarak sunuyor.

Kültürel etkinliklerin yanı sıra, sosyal hayata dair hazırlanan yeni içerikler ve birbirinden değerli konuklarla yapılan canlı yayınlar evde kalan vatandaşların da büyük beğenisini topluyor.

“Müzik Evinizde”, “Yarışma Evinizde”, “Konser Evinizde” ve “Tiyatro Evinizde” başlıklarıyla hayata geçirilen yeni içeriklerle, evde kalan vatandaşların moral ve motivasyonlarının artırılması hedefleniyor.

Esenler Belediyesi çocukları da unutmuyor. Çocuklar için Tiyatro Oyuncusu Elif Çelik ile “Elif Ablanızdan Masallar”, kukla gösterileri, gölge oyunları ve tiyatrosu gösterimleri Şehir Ekranı TV üzerinden miniklerle buluşuyor.

Öte yandan 7 Nisan Salı günü saat 20.30’da “Berat Kandili Özel” programı düzenlenecek ve bu programın konuğu Dursun Ali Erzincanlı ve Ömer Döngeloğlu konuk olacak.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal