En İyi İnternet Dizisi: Şahsiyet

Televizyon ve müzik dünyasının “en iyilerinin” ödüllendirildiği 46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde “Şahsiyet” dizisi “En İyi İnternet Dizisi” ödülünün sahibi oldu.

06.07.2020-12:21 - (Son Güncelleme: 06.07.2020-12:20) En İyi İnternet Dizisi: Şahsiyet

İlk bölümü 17 Mart 2018 tarihinde yayınlanan yönetmenliğini Onur Saylak’ın üstlendiği Şahsiyet, 46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi İnternet Dizisi ödülünün sahibi oldu.

Başrollerini Haluk Bilginer, Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu ve Hüseyin Avni Danyal'ın paylaştığı Şahsiyet, dünyanın en popüler film ve dizi değerlendirme portalı IMDb’de, izleyici yorumları ile belirlenen, TOP 250 listesinde kullanıcı oyları ile 10 üzerinden 9.1 puan alarak “İzlenmesi Gereken Dünyaca Ünlü Diziler Listesi”nde ilk 50’ye girerek birçok uluslararası yapımı geride bırakmıştı.

Senaryosunu Hakan Günday'ın yazdığı Türk yapımı dizinin Agah karakterine hayat veren Haluk Bilginer ise Uluslararası Emmy Ödülleri’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü alarak bir ilke imza atmıştı.

Öte yandan, Galatasaray Üniversitesi tarafından bu yıl 13'üncüsü düzenlenen EN Ödülleri’nde, öğrencilerin oylarıyla Yılın En İyi İnternet Dizisi “Şahsiyet” seçildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal