Emilia Clarke: 'Erkek Oyunculara Ayrıcalıklı Davranıldı'

Game of Thrones dizisiyle akıllara kazınan, Daenerys Targaryen karakterini canlandıran Emilia Clarke, çekimler esnasında erkek oyunculara ayrıcalıklı davranıldığını ifade etti.

02.09.2020-09:21 - (Son Güncelleme: 02.09.2020-09:16) Emilia Clarke: 'Erkek Oyunculara Ayrıcalıklı Davranıldı'

Game of Thrones dizisinde Daenerys Targaryen karakterini canlandıran Emilia Clarke, çekimler esnasında erkek oyunculara ayrıcalıklı davranıldığını söyledi.

Tüm dünyada ilgiyle takip edilen ve izlenme rekorları kıran Game of Thrones’un 8. sezonunun sona erdi. Sezonun sona ermesiyle birlikte tartışmalar da beraberinde geldi. Sezon bitiminin ardından dinmeyen tartışmalara bir yenisi daha eklendi.

Dizide Daenerys Targaryen karakterine hayat veren Emilia Clarke, çekimler sırasında erkek oyunculara ayrıcalıklı davranıldığını ifade etti. Clarke ise müstehcen sahnelerde baskı hissettiğini belirterek, zorlu çekim koşullarına dair düşüncelerini anlattı.

'Jon Snow, Hep Tüylü Kürkler Giyiyordu'

Clarke şu ifadeleri kullandı: 'Gece Nöbeti’ndeki adamlar, Jon Snow, hep tüylü kürkler giyiyordu. Sıcakta çekim yaparken, üzerlerinde bu kostümler varken, kostümlerine iliştirilmiş pompa sayesinde küçük jeneratörleri vardı.'

'Bunu borulara soğuk su pompalamak ve soğutmak için kullanıyorlardı bu yüzden altlarında tuhaf bir soğutma sistemi vardı. Kadınlara böyle bir olanak tanınmamıştı. Alabildiğim tek şey peruğumun arkasının kaldırılmasıydı.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal